Româncele de la Amadeus au cântat în Nigeria pentru construcţia unui spital pentru copiii săraci din Africa! VIDEO

amadeus-nigeria-1.jpg

Trupa Amadeus
Citeste tot despre: 

Cele patru artiste din trupa Amadeus au fost invitate în Nigeria pentru a susţine un concert caritabil în cadrul unei gale fastuoase ce a avut că scop strângerea de fonduri pentru construirea unui spital destiat copiilor săraci din Africa.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu şi Naomi Anelis au petrecut câteva zile de neuitat în Lagos, Nigeria, oraş în care au avut programate două concerte: unul caritabil organizat de fundaţia St. Georges Lodge 3065, şi altul într-un club din oraş la un eveniment privat.

“Gala caritabilă este organizată o dată pe an. De această dată, fondurile obţinute în urmă vânzării biletelor de intrare şi a donaţiilor suplimentare vor fi folosite pentru construcţia unui spital într-o zona extrem de dezavantajată a Lagosului. Un profesor doctor nigerian a donat pământul pe care se va ridică spitalul. Tema evenimentului a fost ''James Bond'', astfel că am pregătit special pentru acest eveniment o un colaj cu tema din 007 şi Skyfall, piesă lui Adele. Am avut rochii de seară Bella Sposa şi am oferit varianta noastră de show complet, cu grafică proiectată pe ecrane LED. Ne-am simţit extraordinar. Am cântat şi ‚Baladă’ de Ciprian Porumbescu şi piese româneşti şi am avut extraordinar de plăcută surpriză să vedem cum invitaţilor le-au dat lacrimile de emoţie ascultăndu-le”, povesteşte Andreea Runceanu.


Amadeus este trupa românească cu cea mai largă deschidere internaţională, concertând până acum în peste 30 de ţări de pe patru continente. Cu fiecare concert susţinut peste hotare, cele patru artiste promovează într-un mod cât se poate de pozitiv România.

Talentatele artiste sunt invitate să suţină concerte în cadrul evenimentelor exclusiviste de pretutindeni. Au la activ sute de concerte, pe trei continente, atât la evenimente ce promovau ţară noastră că destinaţie turistică şi culturală, cât şi la festivaluri de muzică internaţionale.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1