Rocsana Marcu înfulecă pe plajă în sânii goi! Blonda şi-a etalat formele cu dezinvoltura unei puştoaice FOTO EXCLUSIV

4-5_actu_foto-8-5coloaneruc.jpg

Rocsana și una dintre prietenele ei și-au comandat prânzul pe plajă, ca să nu piardă nici măcar o oră de stat la soare
Foto: Blitz
Citeste tot despre: 

Cel mai fierbinte weekend din această vară a umplut Litoralul de vedete. Rocsana Marcu şi-a luat câteva prietene şi s-a refugiat pe o plajă mai retrasă din Năvodari, unde a făcut topless şi s-a îndopat cu spaghete.

La 33 de ani, Rocsana Marcu nu se lasă! Chiar dacă nu se mai poate lăuda cu dimensiunile cu care făcea furori în Playboy, blonda, mamă a două fetiţe, Maya (7 ani) şi Indira (4 ani), a încins Litoralul, în weekend, cu rotunjimile ei, pe care le-a etalat cu dezinvoltura unei puştoaice. Prezentatoarea emisiunii “Star Matinal”, de la Antena Stars, şi-a luat câteva prietene şi au fugit la mare.

Rocsana Marcu, cu sânii goi la plajă

 • Rocsana a dat gata o porţie de spaghete, în sânii goi, pe plaja din Năvodari
  Foto: Blitz
 • Alături de prietenele ei, blonda a înfulecat mâncare cu multe calorii şi a stat în sânii goi, spre deliciul celor din jur
  Foto: Blitz
 • A petrecut mai multe ore la soare
  Foto: Blitz
 • Blonda și-a acoperit sânii, când a văzut că e fotografiată
  Foto: Blitz
 • A avut grijă să nu i se vadă sânii
  Foto: Blitz
 • Şi-a etalat fără jenă şunculiţele din zona abdomenului
  Foto: Blitz
 • Maximize

1/6

Lipsite de inhibiţii, fetele au dorit să se bronzeze fără sutien, aşa că au ales o plajă mai retrasă din Năvodari şi nu una de fiţe din nordul staţiunii Mamaia. Rocsana, care nu mai are mult şi atinge pragul critic de 70 de kilograme, a făcut topless şi şi-a etalat fără jenă şunculiţele din zona abdomenului. La un moment dat, lihnite de foame, fetele au comandat câteva porţii de spaghete din care s-au înfunptat pe rupte. La vederea fotoreporterilor Click! însă, Rocsana şi-a acoperit imediat “bijuteriile” cu o eşarfă de plajă.

Loading...

Citește și

 • fetita roxanei marcu

  Noul val de sportive din tenisul românesc, printre care se numără Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Irina Begu şi Andreea Mitu ne aduc nu doar recunoştinţă la nivel mondial, ci încurajează prin puterea exemplului tinerii din România să practice tenisul. Este şi cazul fetiţei Rocsanei Marcu, Mayra, care speră să calce pe urmele Simonei Halep.

 • În 2004 ocupa fanteziile tuturor bărbaţilor cu pictorialul din Playboy, realizat pe plajele din Grecia. La 10 ani distanţă, Rocsana Marcu a devenit mai mult mamă decât “iepuraş“ sexy, iar asta se vede pe trupul ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1