Rocsana Marcu a filmat printre mii de flori

rocsana_marcu_01.jpg

rocsana marcu
Rocsana Marcu a a filmat "Cu tine de mână" într-un cadru de vis
Foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Cel mai nou videoclip al cântăreţei, pentru piesa ”Cu tine de mână”, a costat în jur de 5.000 de euro.

Este o mamă puternică și își crește cele două fetițe, fără să depindă de nici cel mai mic ajutor din partea foștilor parteneri. Cu o responsabilitate majoră pe umeri,  Rocsana Marcu muncește fără să se plângă și exploatează la maximum statutul pe care-l are. De ani buni este prezentatoarea la Antna Stars și-și rotunjește veniturile și din cântat. După cum se știe, în urmă cu 16 ani, Rocsana a debutat ca solistă în trupa Trinity, alături de Lili Sandu, apoi a schimbat stilul cu cel etno, și a făcut parte din trupa Hora. După ce a fost înlocuită cu Mirela Vaida, Marcu a preferat să continue pe cont propriu.

Are concerte și în străinătate, iar vinerea trecută, înainte să se opereze la medicul Vitalie Stan, blondina a filmat al șaptelea videoclip din carieră. Totul s-a desfășurat într-un cadru de vis. Timp de 12 ore, echipa și dansatorii au stat printre flori. Mii de flori, întrucât, filmările s-au desfășurat într-un magazin care se ocupă cu design-ul floral.

”Și-au răsfățat ochii și simțurile cu cele mai frumoase flori. Au filmat într-un showroom de aranjamenmte florale pentru evenimente, așa că ce putea fi mai minunat? Nu au mai simțit oboseala, chiar s-au bucurat de parfumul și culorile acelea vii. Au avut o trupă de dansatori hawaiieni – Ke Aloha, condusă de Fabian Sanchez, cu 15 dansatoare, dintre care două negrese, s-au distrat până la 12 noaptea. Rocsana a experimentat puțin și a stat și în spatele camerelor de filmat, chiar s-au distrat”, ne-a spus o prietenă din preajma Rocsana.

Costurile videoclipului piesei ”Cu tine de mână”, s-au ridicat la 5.000 de euro, și urmează să fie lansat peste câteva zile.

 

Loading...

Citește și

  • Vedete, dar şi colege de suferinţă! Una şi-a mărit, alta şi-a subţiat: Cristina Spătar şi-a pus silicoane de 485 de ml, iar Rocsana Marcu a obţinut o talie de viespe pe care nu a avut-o niciodată.

  • rocsana marcu sani

    Rocsana Marcu a scăpat de complexe. Sâmbătă, prezentatoarea s-a operat, iar medicul estetician i-a scos grăsimea de pe abdomen şi coapse. La două zile de la intervenţie, blonda a revenit pe micul ecran la emisiune.

  • rocsana marcu pitt peffer

    Miercuri seara (16 decembrie), Antena Stars a acordat premiile showbizului autohton într-o gală televizată. Printre vedetele prezente la eveniment a fost şi Rocsana Marcu, prezentatoarea matinalului din timpul săptămânii, care a stat toată seara lângă un bărbat atrăgător.

  • Rocsana marcu fata mare mayra

    Deschiderea celui mai nou patinoar a atras ca un magnet multe dintre vedetele din București. A semnat condica și Rocsana Marcu (34 de ani), care a intrat pe domeniul Știrbey din Buftea însoțită de fiicele ei.