Rivala Elenei Băsescu, „mamă vitregă” de nota 10. Ce bine se înţelege cu copiii lui Bogdan Ionescu

Ne imaginăm ce e în sufletul Elenei Băsescu la vederea acestor imagini însă, până la urmă, viaţa merge înainte şi după divorţ. Fostul ei soţ, Bogdan Ionescu, s-a distrat la mare cu noua iubită, Maria Grigoriu, care s-a descurcat admirabil în postura de mamă de ocazie. Micuţii Sofia şi Traian s-au lipit de ea şi o adoră.

Dacă nu le-ai cunoaşte povestea, ai putea să juri că sunt o familie cu acte. Bogdan Ionescu (38 de ani), alias Syda, şi Maria Grigoriu (28 de ani) şi-au anunţat relaţia la începutul verii şi iată că în nici trei luni idila lor a trecut la un alt nivel. Cel puţin asta reiese din fotografiile surprinse de fotoreporterii Click! în weekend, pe Litoral, în staţiunea Mamaia. 

2-3-bd-foto-2-2coloane.jpg

Grijuie, Maria îi prinde părul micuței Sofia

Superba Maria Grigoriu a dat testul suprem în faţa “socrilor” Sidonia şi Bebe Ionescu, care s-au putut bronza liniştiţi pe şezlong, pentru că fotomodelul a stat cu ochii pe nepoţii lor, ca pe diamante.

2-3-bd-foto-3-2coloane.jpg

Fac împreună castele de nisip

Maria s-a jucat în nisip şi în valuri cu adorabila Sofia Anais, care pe 1 septembrie va împlini 4 ani, i-a aranjat părul şi a îmbrăţişat-o non stop. Nici pe simpaticul Traian (2 ani şi 7 luni) nu l-a neglijat, iar micuţii păreau extrem de relaxaţi şi de fericiţi în compania iubitei tatălui lor. De cealaltă parte, Syda era şi el încântat că relaţia dintre femeia iubită şi copii se sudează frumos şi natural, mai ales că de faţă erau şi părinţii lui, care se pare că i-au dat deja binecuvântarea Mariei. Dar cine n-ar îndrăgi-o pe frumoasa şatenă, care deşi e catalogată drept „fată de oraş”, a reuşit să se ţină departe de scandaluri sau amoruri complicate. Ea este de profesie fotomodel şi a mai bifat câteva apariţii în videoclipuri autohtone.

untitled-1.jpg

Cei patru arată ca o familie fericită

În plus, Maria a oferit şi o declaraţie decentă legat de Elena Băsescu şi de copiii pe care aceasta îi are cu Syda. ”Noi suntem la început şi vreau să punctez faptul că relaţia noastră nu va afecta niciodată legătura dintre el şi copiii săi. Este un tată foarte bun şi responsabil şi îşi iubeşte foarte mult copiii”, a spus Maria Grigoriu pentru Click!

Au divorţat după patru ani de mariaj

Vestea divorţului dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu a căzut ca un trăsnet pe data de 2 septembrie 2016, când cei doi au confirmat pe Facebook că nu mai alcătuiesc o familie. La scurt timp au apărut și zvonurile conform cărora Syda ar fi înșelat-o pe Elena. La o lună de la divorț, bruneta a spus însă lucrurilor pe nume. “Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. A fost o decizie pe care am luat-o în urmă cu mai multe luni, cântărită şi întoarsă pe toate părţile”, a spus EBa pentru Viva. Cei doi s-au căsătorit la 1 septembrie 2012, după trei ani de relaţie, şi au împreună doi copii superbi: Sofia Anais (4 ani) şi Traian junior (2 ani și 7 luni).

 

 

Loading...