Rezultate BAC 2015. Şoc pentru Marcel Pavel. "E frustrant că nu a luat examenul pentru două sutimi!” VIDEO EXCLUSIV

richard.jpg

rezultate bac 2015 richard pavel a picat bacalaureatul
Rezultate Bac 2015. Fiul cel mare al lui Marcel Pavel (foto stânga) nu a luat examenul
Foto: Click!

Rezultate BAC 2015. Astrele nu s-au aliniat deloc bine pentru fiul cel mare al lui Marcel Pavel, care a susţinut examenul maturităţii! După săptămâni de emoţii mari, Richard a aflat marţi (7 iulie) că nu a luat examenul de Bacalaureat. El a picat la "mustaţă" pentru numai două sutimi.

Artistul spune că fiul lui s-a pregătit temeinic pentru examene și va depune contestație. Culmea este că tocmai la materia la care spera să obţină cea mai bună notă, s-a trezit că proba l-a tras în jos.

Rezultate Bac 2015. Ce note au luat copiii vedetelor

Rezultate Bac 2015. Richard a luat notă mică la limba română

”Richard este un copil foarte conștiincios și sensibil. A învățat, s-a pregătit foarte bine. Dar, pe cât este de conștiincios, pe atât este de emotiv. Dezamăgirea este și mai mare pentru el, că nu a luat examenul pentru două sutimi.

richard_2.jpg

rezultate bac 2015 richard pavel a picat bacalaureatul
Rezultate Bac 2015. Richard (dreapta) a studiat la Liceul de Muzică şi a cântat cu tatăl său
Foto: Click!

El a absolvit liceul cu premiul III și media generală 9.03, iar la pian a obţinut 9.85. E frustrant că nu a luat. Problema a fost tocmai la limba română, la care el s-a simțit pregătit cel mai bine. Este un copil mai special, care suferă... O să depunem contestație", ne-a declarat Marcel Pavel.

Deşi a luat la toate cele trei probe note de trecere, media tânărului a fost sub nota 6, ceea ce înseamnă repetarea examenului în sesiunea din toamnă. Mai exact, Richard a obţinut nota 5,9 la Limba şi literatura română, 5,2 la Istorie şi Geografie - 6,85, media fiind una nesatisfăcătoare: 5,98. Media pentru ca tânărul să sărbătoarească astăzi în loc să fie nefericit.

Rezultate Bac 2015. Richard are un auz deosebit

Aşchia nu sare departe de trunchi! Băiatul cel mare al artistului i-a moştenit lui Marcel Pavel talentul muzical. Tânărul are un auz deosebit de fin. El recunoaşte orice sunet, în picăturile de ploaie şi chiar în zgomotul paharelor când acestea se ciocnesc. Richard a urcat pe scenă de mai multe ori cu tatăl său, de fiecare dată fiind aplaudat la scenă deschisă.

Rezultate Bac 2015. Fiica lui Boc a luat examenul cu 9.56

Fiica cea mare a fostului premier şi actualului primar al Clujului, Emil Boc, a susţinut şi ea examenul de Bacalaureat, pe care l-a promovat cu o medie cu care se mândreşte. Fata a luat examenul maturităţii cu 9,56. Potrivit rezultatelor afişate, marţi, pe site-ul Ministerului Educaţiei, Cezara Boc a luat nota 9,2 la limba şi literatura română, 9,5 la istorie şi 10 la logică, argumentare şi comunicare. Media finală obținută la bacalaureat de fiica cea mare a lui Emil Boc este 9,56.

Rezultate BAC 2015. Diana Enache a izbucnit în lacrimi când a văzut notele

După afișarea notelor la examenul de Bacalaureat, la avizierele liceelor și pe site-ul edu.ro, Diana Enache a început să plângă. Ea este foarte nemulțumită de nota obținută la Sociologie, respectiv 6.94, și este foarte hotărâtă să depună contestație. Fata lui Enache are la dispoziție patru ore pentru a depune contestația, între ora 12.00 și 16.00, iar vineri (10 iulie) va afla rezultatele finale obținute la Bac 2015.

Rezultate BAC 2015. Fiul lui Marcel Toader sărbătoreşte

Maximilian Toader, fiul omului de afaceri marcel Toader a început distracţia. Tânprul se bucură că a scăpat de examenul maturităţii. A luat bacalaureatul cu media generalp 8.90. Maximilian a obţinut nota 9 la limba şi literatura românp, 9,15 la Istorie şi 8, 55 la Georgrafie. "Felicitări Max, Magna cum Laude pentru primele examene importante din viata ta : Majoratul şi Bacalaureatul", şi-a felicitat mândru afaceristul proaspătul absolvent.

Rezultate BAC 2015. Adi de la Vâlcea în culmea fericirii

Familia lui Adi de la Vâlcea a stat în emoţii mari săptămâna aceasta. Fiul lui a susţinut examenul maturităţii şi l-a trecut cu brio. ”Sunt un părinte fericit. Fiul meu a mai trecut un examen important din viața lui. A luat bac-ul cu 7.13, o notă nici de laudă, nici de rușine pentru ca atât timp cât a jucat tenis de câmp i-am cerut să fie un elev de 7 și 8 nu mai jos de atât și asa a fost. I-am spus că sunt peștișorul de aur cel în criza, că-i îndeplinesc doar o dorință nu trei”, a anunţat manelistul pe reţeaua de socializare.

Rezultate BAC 2015. Fiul Luminiţei Anghel a obţinut media 8,03

Şi Luminiţa Anghel are toate motivele să fie în culmea fericirii. David, fiul ei, adoptat, a făcut o figură frumoasă la examenul maturităţii. A trecute de probe, iar marţi ( 7 iulie) a aflat media generalî. "Am luat bacuuuu, medie 8,03", şi-a anunţat el amicii pe reţeaua de socializare. 

 

Loading...
 
 

Citește și