Replica acidă a Danei Nălbaru după ce a fost criticată de Adina Alberts

dana_nalbaru.png

dana nalbaru si dragos bucur
Dana Nălbaru şi soţul ei, actorul Dragoş Bucur, s-au relaxat la mare la sfârşitul lui mai
Foto: Instagram

Scandal între vedete pe tema ridurilor. După ce medicul estetician Adina Alberts a criticat-o pe Dana Nălbaru ca are riduri, artista a dat o replică acidă.

Mihaela Rădulescu, Antonia sau Nadia Comăneci sunt doar câteva dintre vedetele comentate de medicul Adina Alberts (49 de ani). Acum i-a venit rândul Danei Nălbaru (41 de ani). Iată ce a spus despre ea. ”Dana Nălbaru a renunțat de mulți ani să se gândească la felul în care îmbătrânește. Ea are copii, ok, toți ne creștem copiii, dar la un moment dat copiii ne vor condamna pentru că nu am avut grijă de noi.

Acum câțiva ani am întâlnit-o pe Dana la o emisiune și am fost absolut șocată de numărul foarte mare de riduri pe care îl avea la colțul ochilor”, a spus Adina Alberts pentru viva.ro.

Criticile Adinei Alberts, văzute și de fiica Danei Nălbaru

Iată că acest interviu a fost văzut de unul dintre cei trei copii ai Danei, și anume de fiica sa cea mare. Soția lui Dragoș Bucur a răspuns acestor comentarii în stilul ei, încurajându-le pe doamne să nu se simtă complexate de semnele care apar o dată cu vârsta. ”Aseară, Sofia mi-a aratat acest link și ne-am uitat la el toți trei - eu, Dragoș și ea. Ne-am amuzat, chiar dacă e greu de crezut acest lucru (demult nu mai luăm în serios astfel de comentarii) și apoi ne-am văzut de seara noastră de film. În dimineața asta, la cafea, m-am gândit că trebuie să îi acord doamnei o șansă: aceea de a o ajuta să gândească de două ori înainte de a vorbi în public”, a scris Dana Nălbaru pe Facebook.

Dana Nălbaru a răspuns la critică: Nu vă stresați

În plus, soția lui Dragoș Bucur, care are trei copii, le sfătuiește pe doamne să nu streseze în legătură cu acest aspect. ”Dacă acest mesaj va ajunge la ea, îi transmit că omenii sunt diferiți și au valori diferite în viață. Eu mă număr printre aceia care știu să fie multumiți cu ce au, care știu să se bucure de prezent, mă număr printre femeile care înțeleg că timpul nu poate fi oprit și că fiecare rid ascunde o poveste, că a fi îngrijt are legătura cu curățenia corporală nu înseamnă să fii scos din țiplă mereu. Eu sunt dintre aceia care vor să își trăiască vârsta așa cum e ea și mă număr printre cei care au înțeles că ce ai înauntru e mult mai valoros decât ambalajul cu care te afișezi sau pe care, periodic, ți-l poți schimba. Dincolo de aparenta discreție cu care încearcă doamna să analizeze felul în care arată o persoană publică (s-a nimerit să fiu eu) există un exemplu pe care aceasta îl aduce în discuție și care reprezintă, de fapt, problema reală a societății moderne... Vă invit să vă stresați mai puțin, doamnelor, la gândul că poate copiilor voștri le va fi rușine cu voi și să vă bucurați mai mult alături de ei, să trăiți cu ei cât puteți de mult această viață simțind cu și pe propria piele ce înseamă să fii iubit necondiționat”, a mai scris Dana Nălbaru.

Loading...

Citește și

  • dana nalbaru

    Socoteala de a acasă nu s-a potrivit cu cea din Irlanda pentru Dana Nălbaru și Dragoș Bucur. Cei doi ar fi vrut să locuiască în Belfast împreună cu cei trei copii ai lor timp de două luni, cât durează filmările la un nou proiect cinematografic al actorului. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, Dana s-a întors acasă mai devreme cu doi copii.

  • dana nalbaru dragos bucur sofia

    Sunt doi artiști foarte iubiți de public, inclusiv pentru faptul că au rămas cu picioarele pe pământ, chiar și după ce au devenit cunoscuți. Mai mult, Dana Nălbaru (41 de ani) și Dragoș Bucur (40 de ani) sunt apreciați pentru felul în care își cresc cei trei copii. Iată ce frumoasă e fiica cea mare a celor doi!