A renunțat la satanism? Mesaj neașteptat al Oanei Zăvoranu

oana_zavoranu.jpg

oana zavoranu
Oana Zăvoranu (43 de ani) promite multe, dar nu prea se văd realizările
foto: Arhiva Personală

O serie de mesaje publicate pe o rețea socială de Oana Zăvoranu (43 de ani) au stârnit controverse între fani. La jumătatea lunii martie, bruneta anunța, cu mândrie, că se închină la Lucifer și că este fiica lui.

Nu știm ce s-a întâmplat, dar se pare că Oana s-a întors la „calea cea bună”. Vedeta a scris, pe profilul personal de Facebook, un mesaj de mulțumire adresat lui Dumnezeu.

„Bună dimineața tuturor! Muncă din greu, rezultate uimitoare! Mulțumesc, Dumnezeu, pentru tot ceea ce sunt! Întotdeauna ai avut grijă de mine... chiar și în momentele mele cele mai amare, ți-a păsat de mine. Te iubesc cu adevărat și am nevoie de tine, să îmi fii aproape întotdeauna! Să mă veghezi și să îmi ghidezi viața în direcția ta, pentru că știu că aceasta este cea mai bună direcție! Te iubesc pentru totdeauna, iar când totdeauna va trece, te voi iubi și mai mult!”, a scris Oana Zăvoranu.

Fanii brunetei au răsuflat ușurați când au văzut postarea, pentru că au „bombardat-o” cu complimente și mesaje frumoase în rubrica de comentarii. 

Loading...
 
 

Citește și

 • oana zavoranu palestinian alex testicul

  Oana Zăvoranu a intrat în familia bărbatului cu care se iubeşte de mai bine de doi ani. Bruneta şi palestinianul Alex Ashraf au planuri pe termen lung, din moment ce actriţa îi spune mamei iubitului "soacră". Recent, Oana a petrecut cu fraţii lui Alex şi a fost extrem de încântată de rudele lui.

 • oana zavoranu palestinian alex testicul

  Alex Ashraf, iubitul Oanei Zăvoranu, are mari probleme cu legea! Din cauza femeii care în urmă cu patru ani i-a dăruit un copil, el riscă să ajungă după gratii pentru neplata pensiei alimentare. Deşi a susţinut că vrea să aibă custodia băieţelului şi să se ocupe de el, faptele spun altceva. De mai bine de un an, palestinianul nu şi-a mai văzut micuţul şi nici nu şi-a achitat datoriile.

 • oana zavoranu lucifer satanism

  După ce a scris o rugăciune către Lucifer, Oana Zăvoranu (42 de ani) lovește din nou. Bruneta a publicat un nou mesaj pe contul ei de Facebook, unde vorbește despre „Lucifer și demonii săi”. Supărată pe un „chelios slinos”, care a apărut la o emisiune televizată, vedeta a ținut să îi scrie câteva rânduri bărbatului, adept al unei secte, care a vorbit despre ritualurile lui Zăvo.

 • oana zavoranu lucifer

  Oana Zăvoranu (42 de ani) și-a șocat fanii după ce a scris pe pagina sa de Facebook că vorbește cu Lucifer. Prietena ei, Raluca Macovei, a povestit la o emisiune televizată despre ritualurile satanice ale vedetei. Ea susține că știa de ceva timp despre „apropierea ei” de satanism.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1