Relaţia lui Ilie Năstase cu Brigitte scărţâie rău: "Trebuie să ştii când să te retragi"

ilie_brigitte.jpg

ilie nastase brigitte
Ilie și Brigitte sperau să repare lucrurile, dar cei doi par că nu mai ajung la un consens
Foto: Facebook

Scandalul cu amanta le-a şubrezit relaţia şi orice încercare de a repara ce s-a stricat pare sortită eşecului. Brigitte şi Ilie Năstase au ajuns pe marginea prăpastiei în căsnicie, iar soţia tenismenului este din ce în ce mai dezamăgită în dragoste. Ca să uite de problemele din cuplu, Brigitte a început să iasă mai mult în oraş, cu prietenele, fără soţul ei.

Brigitte Năstase a făcut o serie de declaraţii şi a povestit din casă, iar toate aceste lucruri acum o costă scump. Bruneta nu a mai suportat să fie înşelată şi şi-a spălat rufele în public, lucru care nu i-a convenit deloc lui Ilie Năstase, o persoană discretă cu viaţa personală. Din toamna trecută de când bruneta a apărut la televizor şi şi-a confruntat rivala lucrurile par că nu se mai îndreaptă în căsnicia cu Ilie Năstase.

mesaj brigitte nastase ilie nastase casnicieZoom
Brigitte a devenit doamna Năstase în urmă cu aproape patru ani
foto: arhiva personală

Brigitte a declarat în nenumărate rânduri că soţul ei pleacă urechea la fosta nevastă, Amalia Năstase, cu care are două fetiţe, iar el i-ar fi spus de mai multe ori să plece dacă nu-i convine. Cuvintele au rănit-o atât de tare, încât Brigitte a lăsat să se înţeleagă că simte că nu ar mai fi dorită. Ultimul mesaj publicat de soţia tenismenului pe conturile ei de socializare arată cât de mult suferă bruneta.

"Fetița mea, în viață trebuie să știi când e timpul să pleci din casa unui om sau din viața lui. Trebuie să simți când nu mai ești dorită și nu trebuie să aștepți până când prezența ta devine deranjantă. Nu abuza de ospitalitatea unui om. Trebuie să știi când e cazul să te retragi. Să nu insiști niciodată să rămâi acolo unde observi că nu ești bine primită", a scris Brigitte, citând dintr-o cartea semnată de Irinei Binder. 

Ilie şi brigitte s-au căsătorit civil în urmă cu aproape patru ani şi au făcut o nuntă fastuoasă la un hotel de cinci stele din Poiana Braşov. 

kalapod.ro

loading...

Citește și

  • E specialist în jocul la dublu şi iată că se descurcă perfect şi în afara terenului de tenis. Marţi seara, Ilie Năstase s-a văzut şi cu Amalia Năstase, şi cu Brigitte Sfăt, în două locuri diferite. Astfel, în timp ce actuala nevastă îl aştepta la ziua ei, în club, Ilie viziona acelaşi film cu Amalia, la mall.

  • brigitte sfat

    A pus la cale o petrecere fastuoasă la împlinirea a 40 de ani, la care a avut alături toți prietenii, dar și pe Ilie, soțul ei cu care a fost la un pas de divorț în urmă cu doar câteva luni. Fostul mare tenismen a știut să-și împace consoarta cu cadouri scumpe, iar de ziua ei și-a făcut apariția la petrecere cu un buchet imens cu 101 de trandafiri.

  • brigitte ilie nastase

    Rănile provocate de infidelităţile repetate ale lui Ilie Năstase au lăsat semne adânci în sufletul Brigittei Năstase. Bruneta regretă că şi-a spălat rufele în public, dar a mărturisit că ajunsese la capătul puterilor şi atunci a acceptat să filmeze totul pentru a o demasca pe femeia care i-a stricat mariajul. Deşi nu divorţează, Brigitte şi Ilie nu au îngropat nici securea războiului şi s-au certat în direct la tv.

  • brigitte sfat copii

    Anul 2017 a prins-o pe Brigitte Năstase în marea familie a soţului ei, Ilie Năstase. Fosta glorie a petrecut revelionul cu fiul său adoptat, Nicholas, şi iubita acestuia, Alessia, dar şi cu fiica secretă, Nathalie (40 de ani), primul copil din cei cinci descendenţi ai celebrului tenisman. Brigitte a luat-o şi ea pe fetiţa ei, Sara, pe care o are din mariajul cu Ovidiu Torj, şi au mers la Braşov, la un local.