Brigitte l-a ignorat pe Ilie Năstase la mare. Cum a încercat Nasty să o facă atentă

ilie_nastase_si_brigitte_sfat.jpg

ilie nastase brigitte sfat relatie mamaia club de fite
Brigitte Sfat si Ilie Nastase au o relatie cu mari probleme
foto: Pappics

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase ba divorțează, ba nu divorțează! Ba se ceartă ca la ușa cortului și se acuză de infidelitate, ba se împacă. Dar, ceea ce se petrece, cu adevărat, între ei poate fi observat doar în momentele în care cred că nu îi vede nimeni.

Weekend-ul acesta a fost unul agitat pe Litoralul Românesc. Și, evident, a fost plin de vedete pe acolo, starurile fiind decise să se distreze până la epuizare în zilele care au deschis, în fapt, sezonul estival. Și, cum capitala fițelor a devenit Mamaia, de acolo nu puteau lipsi Brigitte Sfăt și Ilie Năstase. Care, ajunși la Mamaia împreună, au mers în aceleași cluburi, în ciuda relației dificile pe care o au în această perioadă. Iar dacă în club au încercat să ascndă problemele pe care le au, Brigitte dansând frenetic, în timp ce Ilie Năstase o admira, la ieșirea din respectiva locație, adevărul despre relația lor a ieșit imediat la iveală.

1/4

Cocoțată pe tocuri cui, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de piele, mulați bine pe ea, cu o geacă de piele decorată cu tot felul de accesorii lucitoare, cu o pereche de ochelari de soare imenși, Brigitte Sfăt părea, după mimică, să nu fie extrem de fericită. Dar nici Ilie, care purta o cămașă în dungi și o geacă de piele nu era mai vesel. Și, probabil, motivele erau cât se poate de întemeiate.

Mai exact, se pare că cei doi nici măcar nu își mai vorbesc. Astfel, Brigitte, părând de-a dreptul grăbită, a luat-o înainte, vorbind la telefon, în timp ce Ilie Năstase se ținea după ea. Mai mult chiar, în mometul în care fostul mare tenisman a încercat să vorbească cu ea, timișoreanca l-a ignorat total, continuând să vorbească la mobil fără să îi arunce nici măcar o privire. De altfel, la un moment dat, Ilie Năstase, nemulțumit că simțea că vorbește singur, a și început să gesticuleze nervos către soția lui, dar... degeaba, pentru că Brigitte Sfăt a continuat să îl ignore cu nonșalanță.

Loading...

Citește și

  • diana dumitras presupusa amanta ilie nastase

    Ilie Năstase s-a împăcat cu Brigitte Năstase şi o aşteaptă acasă, dar în tot acest timp presupusa amantă a fostului tenismen pune paie pe foc. Denisa Dumitraş a apărut pentru prima dată într-o emisiune tv pentru a clarifica relaţia pe care o are cu legenda tenisului. Bruneta a negat o idilă cu Ilie Năstase şi a subliniat că ceui doi sunt foarte buni prieteni.

  • În plin scandal de divorţ cu Ilie Năstase, Brigitte şi-a mutat atenţia spre achiziţiile imobiliare. În ultimii opt ani, pe numele ei, bruneta şi-a pus trei case care valorează în total peste un milion de euro. Pe cea mai recentă dintre ele şi-a adăugat-o la ”zestre” săptămâna trecută. Este vorba despre o vilă cu zece camere, de 450.000 de euro în Pipera.

  • De ziua ei, Brigitte Năstase a cerut divorţul la Judecătoria Sectorului 1. După despărţirea oficială de fostul mare tenisman, timişoreanca rămâne cu o avere frumuşică, însumând trei case, maşini, două afaceri, dar şi bijuterii şi accesorii de lux. Datorită convenţiei matrimoniale, ea nu trebuie să împartă nimic cu Ilie. În plus, bruneta vrea şi numele de ”Năstase”!

  • Brigitte Năstase a divorțat de ziua ei! Soția marelui tenismen a introdus cererea la judecătorie chiar ieri. Avem primele declarații! Săptămâna trecută, Ilie Năstase a intrat fără știrea soției sale în apartamentul pe care ea îl deține în zona de Nord a Bucureștiului. Brigitte susține că Năstase i-ar fi sustras acte importante iar lucrul acesta a pus capac căsniciei lor. Astfel, bruneta a luat cea mai importantă decizie chiar de ziua ei. A introdus acțiunea de divorț la Judecătoria Sectorului 1 și va începe războiul pentru avere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1