«Regele farselor» cumpără doar pâine la metru

12-13-vedete-buzdugan.jpg

Daniel Buzdugan s-a pozat într-o brutărie din Covasna

Daniel Buzdugan (44 de ani) sau ”Regele farselor” este foarte atent la alimentaţie, ba chiar a lăudat pâinea fără aditivi.

El s-a pozat într-o brutărie din Covasna, ţinând în mână o pâine imensă: ”Sănătate curată: pâine dospită natural, cu maia (fermentare fără drojdie), de la Sf. Gheorghe-Covasna!!! ,,Pâinea comercială” dăunează grav sănătăţii pentru că e făcută din aluat congelat, care stă cu lunile în congelator! Dăunează în primul rând pentru că are foarte mult sodiu. Sodiul este dăunător inimii. Mai conţine şi o serie mai mare de E-uri, acidifianţi, de agenţi de înălbire, care distrug factorii nutritivi”, a notat vedeta postului Radio ZU.

Loading...

Citește și

  • Dintre cele 6.000 de insule greceşti, Creta, cea mai mare, este preferata lui Daniel Buzdugan. Matinalul de la Radio Zu merge acolo an de an, ajungând să se simtă ca acasă printre localnici.

  • foto

    Daniel Buzdugan nu este prea darnic cu detalii din viaţa lui de familie, dar recent a făcut o excepţie. Realizatorul de la Radio ZU a publicat o imagine adorabilă cu fetiţa lui Maria, în vârstă de 8 ani. În fotografie, micuţa îşi sărută tatăl pe obraz, gestul ei uimindu-l pe Buzdu, care probabil nu se aştepta la un moment de tandreţe din partea ei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1