Reacţia Valentinei Pelinel după ce un copil cu autism nu a fost lăsat să meargă într-o excursie

pelinel_main.jpg

valentina pelinel viata publica retragere bebelus
Valentina Pelinel îi dedică tot timpul ei bebeluşului
Foto: Facebook

De când a născut, Valentina Pelinel a început să se retragă uşor-uşor din viaţa publică, aşa cum a promis de când era însărcinată. Deşi la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe băieţelul ei, Milan Cristian, a ieşit la un eveniment monden afişând o siluetă de zile mari, la aproape cinci luni de la fericitul moment fostul fotomodel îi dedică exclusiv timpul fiului ei şi a devenit extrem de scumpă la vedere.

Valentina Pelinel este o mămică ocupată până peste cap cu bebeluşul ei, dar în acelaşi timp rămâne conectată la problemele sociale. Fostul fotomodel a fost impresionat  de cazul copilulul marginalizat la şcoală pentru că suferă de autism şi a reacţionat pe reţeaua de socializare. Miercuri (19 octombrie) a circulat un mediul online acest mesaj, care nu a lăsat-o indiferentă nici pe Valentina.    

"În lumina evenimentelor recente cu privire la excluderea unui copil cu autism de la participarea într-o excursie şcolară, simt dorinţa de a scrie acest lucru. Sunt copii pe care nimeni nu-i invită la zilele de naştere, de exemplu. Există copii cu nevoi speciale, care doresc să aparţină unei echipe sportive, dar nu sunt selectaţi, deoarece este mai important câştigul decât omenia. Copiii cu nevoi speciale nu sunt rari sau neobişnuiţi. Ei doresc doar ceea ce vor toţi ceilalţi: să fie acceptaţi!!!", suna mesajul care a fost distribuit de sute de persoane. 

Vedeta a fost şi ea una dintre persoanele care au preluat mesajul şi a adus completări explicând că nu este de acord cu atitudinea celor care îi marginalizează pe copiii cu probleme. 

"Este nevoie de schimbare în mentalitatea noastră, aşa că am preluat acest mesaj de la un prieten şi îl distribui cu responsabilitate şi motivaţie. Poate astfel ne mai îmbunăm şi noi, poate părinţii cu copii sănătoşi se trezesc şi nu-şi mai învaţă copiii să respingă alţi copii cu probleme", a scris Valentina Pelinel pe pagina ei de facebook.

Vedeta a devenit mămică la 8 iunie 2016 şi a adus pe lume prin cezariană un băeieţel de nota zece, pe nume Milan Cristian.  

Loading...

Citește și

  • valentin apelinel cristi borcea

    Când toată lumea se aștepta la o rezolvare pe cale amiabilă în triunghiul amoros Cristi Borcea – soția Alina – amanta Valentina Pelinel, bossul dinamovist pare să-și fi schimbat planurile de divorț. Totul, în pragul botezului celui de-al șaptelea moștenitor, fiul Valentinei.

  • Weekend agitat pentru Valentina Pelinel! După ce sâmbătă şi-a luat fiul şi l-a dus la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a-şi cunoaşte tatăl, pe Cristi Borcea, fotomodelul a simţit nevoia să ia o mică pauză de la “meseria” de mămică şi a fugit la mare. Dar nu singură, ci cu Milan şi cu bona, aşa că Pelinel s-a împărţit între şezlong şi cărucior.

  • Din 8 iunie, de când i s-a născut cel de-al şaptelea copil, Cristi Borcea a început să vadă luminiţa de la capătul celulei. Şi asta pentru că vizitele regulate ale Valentinei Pelinel, care îi duce mereu fotografii cu “bebe poznaş”, îi ridică lui Borcea moralul la puşcărie.

  • Valentina Pelinel (35 de ani) i-a făcut o vizită, din nou, lui Cristi Borcea (46 de ani), sâmbătă (13 august), la Penitenciarul Poarta Albă. Aceasta nu a fost singură, ci însoţită de Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela, dar şi de bebeluşul pe care îl are cu fostul boss dinamovist, Milan Cristian.