Reacția uluitoare a Andreei Esca la noua piesă a Innei

andreeaesca.jpg

andreea esca inna vedete
Inna le-a pus pe mai multe vedete românești să dea verdictul noului single. Andreea Esca nu s-a oprit din dans
Foto: captură Youtube

Pentru lansarea noului single “BOP BOP”, Inna (28 de ani) a dorit ca vedetele din România să fie primele care îl ascultă și să dea verdictul. Multe din vedetele care au ascultat piesa în premieră au avut reacții foarte amuzante și nu s-au oprit din dans.

Printre vedetele “alese” să fie cucerite de noua melodie a Innei se numără: Andreea Esca, Antonia, Smiley,  Andreea Ibacka, Adela Popescu, Oana Tache, Tibi Clenci, Laura Cosoi, Lucia, Cătălin Măruță, Cabral, Amalia Năstase, Maurice Munteanu, Adrian Oianu. Rezultatul este unul cu adevărat inedit și apare în prima parte a proiectului “First Listen with the Stars” (prima audiție cu starurile n.r). Filmulețul a fost publicat miercuri (8 iulie) și a strâns deja aproape 20.000 de vizualizări.

Vedetele de la noi au ascultat noul single în premieră

Andreea Esca a avut o reacție amuzantă, ea a fost foarte zâmbitoare și a dansat pe melodia Innei. „Am înțeles, e BOP, BOP, BOP, BOP!”, a spus prezentatoarea. Nici Smiley nu a putut să se abțină și a început să danseze: „Da, e mișto, îmi place!”. Cătălin Măruță a fost foarte entuziasmat de cântec: „Sincer nu mă așteptam la chestia asta, dar e foarte tare. Multă baftă”. Chiar dacă a stat pe scaun, Cabral a dansat și a spus că îi place foarte mult piesa. În curând, pe canalul de Youtube al artistei, o nouă serie de vedete din showbiz-ul românesc reacționează cu entuziasm ascultând piesa „BOP BOP”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1