Reacția Oanei Roman după ce soțul ei a dat de înțeles că divorțează

oana_roman_marius_elisei.jpg

oana roman marius elisei
Marius Elisei şi Oana Roman s-au căsătorit civil la 15 ianuarie 2014 şi au făcut nunta la 15 iunie
Foto: Facebook

Duminică dimineață, 8 ianuarie, Marius Elisei, soțul Oanei Roman, a făcut două mișcări bizare pe Facebook și a dat de înțeles că se îndreaptă spre divorț. Este a doua oară, în decurs de câteva luni, când apar nori negri de furtună deasupra mariajului fiicei lui Petre Roman.

Dacă prima dată, cei doi soți au lăsat să se înțeleagă că au reușit să-și rezolve problemele, de data aceasta, pare că trecutul îi prinde din urmă și că dificultățile dintre ei nu s-au clarificat. Și-au dat un răgaz de câteva luni, dar Marius a publicat un mesaj pe rețeaua socială, în care a dat indicii cu privire la o posibilă despărțire. Mai mult, și-a schimbat și statusul relației, la "Singur".

status.jpg

marius elisei mesaj status
Mesajul lui Marius Elisei i-a băgat în ceaţă pe prietenii cuplului
foto: arhiva personală

 

Mulți au așteptat reacția Oanei Roman, iar aceasta a venit tot pe Facebook: "Astăzi, cand m-am trezit, am aflat că s-a stârnit o adevărată isterie apropos de un mesaj de pe Facebook al soțului meu. Așa cum am spus înainte de Sărbatori, NU MAI APAR LA NICIO EMISIUNE TV, DECÂT DACĂ AM UN PROIECT PROFESIONAL ÎN TELEVIZIUNE. În rest, nu am nimic de spus legat de viața mea. Vă mulțumesc!"

Admiratorii ei au fost vigilrenți și i-au atras atenția că nu și-a respectat promisiunea și că a apărut la televizor chiar de ziua ei de nume, cu toate că a spus că de la începutul lui 2017 nu mai apare "pe sticlă" dacă nu are vreun proiect profesional.

Loading...

Citește și

 • Oana Roman Marius Elisei fidelitate

  Începutul de an vine cu o veste şoc! Oana Roman şi Marius Elisei se pare că au ajuns în pragul divorţului. După mai multe încercări de a-şi salva mariajul, cei doi par că se îndreaptă spre o separare. Mesajul soţului vedetei, la o zi după onomastica soţiei ridică multe semne de întrebare.

 • oana roman

  Apariţiile televizate ale Oanei Roman nu vor mai fi la fel de dese în 2017. Vedeta a decis să facă schimbări radicale în carieră, odată cu noul an. Fiica fostului premier s-a hotărât să nu mai apară la tv decât în anumite condiţii.

 • oana roman

  A uitat ce a spus în urmă cu doar câteva zile! Oana Roman a apărut din nou la televizor, deşi era hotărâtă să o facă doar în calitate de prezentator, concurent, membru al juriului sau coprezentator! Fiica fostului premier Petre Roman s-a răzgânditi însă, a vorbit despre onomastică şi a dat detalii despre petrecerea de Sfântul Ion pe care o organizează cu această ocazie.

 • oana roman cada spuma

  O imagine în care Oana Roman lasă să se vadă mai mult decât ne-a obişnuit i-a adus un val de critici. Acuzată de lipsă de decenţă, fiica fostului premier Petre Roman, s-a luat la ceartă pe facebook pe tema fotografiei în care arată modul ei de a se relaxa după aceste zile de sărbătoare, adică în cada plină cu spumă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1