Reacția Magdei Vasiliu, după ce a fost jignită: „Nu vreau bani, nu vreau atenție...”

magda_ok.jpg

magda vasiliu
Magda Vasiliu a transmis un mesaj celor care au jignit-o pe Internet
Foto: arhivă personală

Magda Vasiliu a fost jignită în mod brutal în mediul online de anumiți internauți, după ce a criticat sistemul românesc de sănătate. Ca urmare a comentariilor neadevărate, prezentatoarea Tv a scris pe o rețea de socializare un mesaj către cei care nu au înțeles intenția sa.

Magda Vasiliu a explicat pe contul său de Facebook că se află în Italia din luna mai, împreună cu băiețelul ei, bolnav de cancer și nu a spus acest lucru tocmai pentru că nu a dorit să „capitalizeze imagine”, dar i se pare o nedreptate ce se întâmplă în România:

„Sunt mustrată, persiflată și catalogată drept «frustrată» de niște oameni care nu înțeleg demersul meu, doar pentru că mi-am permis să îmi spun părerea despre o stare de fapt. nu sunt contra donațiilor, mai ales când e vorba de copii. Dimpotrivă! Însă simplul fapt că e nevoie de donații ca să-ți tratezi copilul în străinătate e un semnal că ceva rău se întâmplă în țara ta. Fie nu ai parte de tratament adecvat, decent, fie statul român nu te sprijină. Nu am dat nume, nu am generalizat.”

„Probabil unii se simt cu musca pe căciulă. Dar am susținut că sunt asociații care fac abuzuri și oameni care se plâng, reclamă abuzuri sau corupție...dar, evident, nu generalizeze...cât despre acuza penibilă că «vreau să apitalizez imagine», nu pot comenta o asemenea prostie. Nimeni n-a știut că sunt la Roma până acum o lună, deși sunt aici din mai. N-am vrut să-mi expun copilul și problemele, nu vreau bani, nu vreau atenție. celor care sunt atât de reduși încât să creadă că prin ceea ce fac vreau atenție le spun atât: în momentul în care am plecat, aveam toate pârghiile să fac campanii, să-mi expun necazul, să «capitalizez imagine», compasiune, etc. Și aș fi strâns poate și bani suficienți încât să nu mai am nevoie de concediul medical de la care a pornit totul.”

„Vreau doar curaj și asumare din partea celor aflați în suferință. Pentru că doar așa, solidar, sper să se poată schimba ceva. Tot respectul pentru asociațiile oneste, donatori etc...însă munca lor rezolvă doar probleme locale, cazuri punctuale...pe ceilalți cine îi ajută? Dacă nu conștientizăm că statul are obligația s-o facă, vorbim degeaba! Eu o să tac, dar voi publica tot ceea ce primesc de la părinți! Fără păreri personale, pentru că nu vreau să influențez în vreun fel percepția celor care își fac timp să citească...și da, sunt frustrată într-adevăr! Pentru că acum, în situația dată, nu pot face mai multe”, a scris Magda Vasiliu pe rețeaua de socializare.

Loading...

Citește și

  • Magda Vasiliu se află în Italia cu băiețelul ei de doar 8 ani, care suferă de cancer. Cu toate că nu se află în țară, prezentatoarea știrilor este la curent cu tot cese întâmplă la noi și pe zi ce trece este mai dezamăgită de sistemul după care funcționează România. La aflarea veștii că șeful CNAS, Marian Burcea a fost reținut de procurorii DNA, acuzat de decontări de servicii medicale fictive, Magda Vasiliu a răbufnit.

  • magda vasiliu copil bolnav

    Tratamentul urmat de Vlad, băieţelul de 8 ani al Magdei Vasiliu, diagnostiocat în urmă cu patru luni cu cancer începe să dea roade. Prezentatoarea Prima Tv a anunţat că starea de sănătatea a fiul ei s-a ameliorat, dar este dezamăgită de cazurile pe care le vede zilnic venite din România, unde micuţilor nu li se acordă tot atât de multă atenţie ca şi la clinica unde se află copilul ei.