Reacția lui Tudor Chirilă după ce Moga a fost înlocuit cu Adi Despot la Vocea României

tudor_chirila.jpg

tudor chirila
Tudor Chirilă i-a mulțumit lui Marius Moga pentru experiența de la Vocea României
foto: arhivă personală

”Vocea României” revine la Pro TV cu sezonul al șaptelea și cu o schimbare majoră la nivelul juriului. Marius Moga, care a fost antrenor încă de la prima ediție a show-ului, a fost înlocuit cu Adi Despot. Reacția unui alt jurat, Tudor Chirilă, a venit imediat.

”Mulțumesc pentru toate momentele mișto, Marius Moga! Și nu au fost puține! Bun venit, Adi Despot. Se pare că Vocea are șanse și mai mari să fie rock anul ăsta!”, a scris Tudor Chirilă pe contul personal de Facebook, la scurt timp după ce mutarea din juriul emisiunii ”Vocea României” a devenit oficială.

Marius Moga a făcut parte din juriul emisiunii încă de la prima ediție. Micul Mozart nu părăsește însă televiziunea, ci rămâne în juriul variantei pentru copii a show-ului ”Vocea României”, alĂturi de Inna și Andra.

juriu vocea romanieiZoom
Inna, Marius Moga și Andra, în juriul emisiunii ”Vocea României Junior”
foto: PRO Tv

 

”Mă bucur să mă reîntorc în televiziune și mă bucur că se întâmplă în cadrul celei mai tari emisiuni de profil din țară. Vocea României reprezintă o reală rampă de lansare pentru tinerii artiști, iar eu îmi doresc să fiu alaturi de ei și să mă implic încă de la început în pregătirea lor atât muzicală, cât și mentală. Vor avea în mine un sprijin 110%, în cadrul emisiunii sau în afara platourilor. În ceea ce-i privește pe noii colegi, Loredana, Smiley și Tudor, ne cunoaștem de ani buni, toți trei sunt adevărați profesioniști și sunt convins că vom face echipă bună împreună, iar cei de acasă vor urmări un show pe măsură. Abia aștept să începem!”, a declarat Adrian Despot.

loading...
Loading...

Citește și