Reacția lui Ilie Năstase la vestea că soția sa are două tumori

ilie_brigittea.jpg

ilie brigitte nastase
Brigitte și Ilie sunt împreună de șase ani

Vestea că Brigitte Sfăt se confruntă cu o problemă gravă a devenit un coșmar nu doar pentru ea, ci și pentru familie și pentru Ilie Năstase, soțul său, care îi este alături necondiționat în această perioadă.

Prima reacție a fostului mare tenismen a fost făcută publică la Antena Stars: "A fost la control că avea o durere, nu ştiu. Trebuie să mai consulte pe cineva vineri şi după aceea, dacă e, se duce la Viena să se opereze. Nu prea e bine dacă... nu ştiu, trebuie să consulte şi al doilea şi al treilea doctor. Acum nu mai intrăm în detalii că n-avem nicio treabă, trebuie să o lăsăm în pace că e supărată şi gata!"

Brigitte nu trece pentru prima dată prin probleme mari, dar un astfel de hop poate însemna și o cumpănă la nivelul psihicului. Tocmai de accea, afacerista are nevoie de împăcare cu sine, dar și cu cei din jur, motiv pentru care a anunțat pe Facebook că vrea să treacă peste această experiență înainte de a da mai multe detalii. 

Îndurerată, bruneta le-a cerut iertare mamei ei, fostului soț, fostei soții a lui Ilie Năstase și fiului ei. „În urma unor investigații cu câteva zile în urmă am aflat că în interiorul meu se dezvoltă două tumori și este necesară o intervenție de extirpare. Nu știu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar înainte de a merge mai departe vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greșit prin vorbă sau faptă și vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soț, Ovidiu, că nu i-am dat șansa mai des să fie alături de fetița noastră, fostei soții a soțului meu, că am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reușit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie și totodată vreau să-i mulțumesc lui Ilie că mă susține necondiționat în această încercare”, a scris Brigitte Sfăt, pe contul ei de Facebook.

 

 

Loading...

Citește și

 • brigitte sfat cancer

  Momente groaznice pentru Brigitte Sfăt (39 de ani), soția lui Ilie Năstase (69 de ani). Aceasta a anunțat pe o rețea de socializare că medicii au descoperit că în corpul ei se dezvoltă două tumori și că este necesară o intervenție chirurgicală pentru a le extirpa.

 • brigitte sfat

  Vestea că Brigitte Sfăt (39 de ani) se confruntă cu o problemă gravă de sănătate a căzut ca un trăsnet în dimineața zilei de 29 iunie. Soția fostului tenismen Ilie Năstase a cerut un ”răgaz” de la Divinitate pentru ”a pune lucrurile în ordine" și și-a cerut scuze public de la persoanele față de care crede că a greșit de-a lungul vieții.

 • Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt

  Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase nu au cea mai fericită căsnicie. Ca în orice cuplu, discuţii au apărut între cei doi soţi, de-a lungul timpului şi se pare că fosta soţie este motivul pentru care atât Ilie, cât şi Brigitte au suferit. Deşi s-au căsătorit de doar doi ani şi jumătate, bruneta a povestit că la începutul relaţiei a trecut prin momente de cumpănă peste care se pare că nu a reuşit să treacă nici acum.

 • brigitte nastase furt imagine salon adi constantin

  Şi-a găsit fostul soţ mort în pat, a trebuit să preia frâiele afacerii cu discoteci din Timişoara, dar „a fost eliminată”, acuzată de tâlhărie şi băgată în arest.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1