Reacția lui Augustin Viziru, după ce Marcel Toader l-a acuzat că s-a iubit cu Maria Constantin

augustin_viziru.jpg

augustin viziru
Augustin Viziru
foto: arhiva personală

Marcel Toader a făcut acuzații grave, marți (5 septembrie), la Acces Direct, unde a declarat că Maria Constantin și Augustin Viziru s-ar fi hârjonit în perioada în care au fost concurenți la „Ferma vedetelor”.

Până la acest moment, Maria nu a ieșit public să confirme sau să infirme cele spuse de actualul ei soț, de care vrea să divorțeze pe 13 septembrie. Nici Augustin Viziru nu a făcut declarații privind acuzațiile care îi sunt aduse, însă a reacționat printr-o postare pe Facebook.

Augustin a publicat o imagine cu Doinița Oancea, cu emoji-uri cu inimoare. Deși nu au confirmat niciodată, o bună perioadă de timp s-a zvonit că cei doi ar avea o relație amoroasă.

 Nu se știe ce mesaj a vrut să transmită Augustin prin fotografia publicată, însă cert este că vrea să readucă în discuție posibila idilă cu bruneta, cel mai probabil pentru a distrage atenția de la scandalul cu Maria Constantin. Ori să fie, oare, o confirmare a relației cu Doinița?

doinita_oancea.jpg

doinita oancea
Augustin Viziru a publicat o fotografie cu Doinița Oancea, în contextul scandalului cu Marcel Toader și Maria Constantin
foto: arhiva personală
Loading...

Citește și

  • Maria Constantin şi Augustin Viziru s-au cunoscut mai bine anul trecut la filmările pentru sezonul doi al reality showului „Ferma Vedetelor”. Cei doi nu numai că s-au apropiat foarte mult, dar ar fi început şi o relaţie amoroasă, după cum spune soţul încornorat, Marcel Toader. Click! îţi spune povestea celor doi din „Ferma Vedetelor”.

  • În plin scandal dintre Maria Constantin şi Marcel Toader, mama solistei de muzică populară rupe tăcere. Deşi Marcel a acuzat-o pe cântăreaţă de infidelitate, Carmen susţine că problemele dintre ginere şi fiica sa au început de fapt imediat după nuntă. În plus, femeia e de părere că Maria a părăsit căminul conjugal din cauza lui.

  • Marcel Toader (54 de ani) face dezvăluiri uluitoare despre Maria Contantin. Toată lumea l-a condamnat și l-a pus la zid pe rugbist, însă acesta a ieșit să se apere cu dovezi. Se pare că Maria nu ar fi atât de inocentă pe cât ar vrea să pară, aceasta având un amant însurat și cu un copil, al doilea aflându-se în burtica soției sale.

  • Marcel Toader rupe tăcerea cu privire la motivele care au condus la cel de-al șaselea divorț al său. Deși mariajul cu Maria Constantin a ținut doi ani,rugbistul declară că între ei a intervenit o răceală de mai bine de un an, de când au participat la reality show-ul ”Ferma vedetelor” de la Pro Tv. Încă soțul Mariei, Marcel Toader afirmăcă soția sa l-a înșelat cu unul dintre colegii cu care au participat la emisiune, nimeni altul decât Augustin Viziru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1