Reacţia Intact după ce a pierdut procesul cu RCS

sediu_ica_04984600.jpg

Sediul Intact Media Grup
Sediul Intact Media Grup
Foto Facebook

Trustul Intact va face recurs la decizia Curţii de Apel Bucureşti, decizie prin care trebuie să plătească RCS&RDS peste un milion de euro „despăgubiri pentru prejudiciul moral“, în urma unei campanii de denigrare din 2012.

„Intact Media Group a luat cunoştinţă de soluţia Instanţei de apel în dosarul nr. 42354/3/2012 având ca obiect cererea RCS & RDS formulată împotriva Antena TV Group S.A., Antena 3 S.A. şi Global Media Solutions S.R.L şi anunţă că va înainta recurs în termenul legal de 15 zile”, se arată în comunicatul trimis de grup, conform paginademedia.ro.

„Eventualele sume de plată, în cazul în care instanţa va decide final asupra acestora, vor fi determinate şi în funcţie de soluţiile asupra altor litigii dintre cele două companii. În aceste cazuri, Antena Group solicită RCS- RDS despăgubiri estimate a depaşit substanţial suma de 5.000.000 lei, având ca obiect scoaterea abuzivă din grila de programe a posturilor GSP TV şi Antena 2”, au mai precizat reprezentanții grupului de media.

Săptămâna trecută, Curtea de Apel București a decis că mai multe societăți ale grupului Intact trebuie să plătească cinci milioane de leiRCS&RDS, suma reprezentând „despăgubiri pentru prejudiciu moral”.

În plus, instanța îi obligă pe pârâți ca, după ce decizia rămâne irevocabilă, aceasta să fie difuzate pe post timp de o lună, sub formă de știre și de croll, din oră în oră.

Conflictul dintre Antene și RCS a început în aprilie 2012 după ce Antena 1, Antena 3 și Euforia Lifestyle au fost scoase de pe platforma DTH, Digi TV. RCS a motivat decizia prin faptul că Intact Media Group  ar fi cerut 7 milioane de euro pe an pentru difuzarea posturilor prin rețeaua DTH.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1