Reacţia halucinantă a lui Mihai Morar, în scandalul cu Claudia Pavel

Mihai Morar

Mihai Morar

Mihai Morar a fost acuzat de Claudia Pavel de rasism, după ce a fost invitată la o emisiunea tv.

Cântăreaţa a povestit că prezentatorul TV s-a purtat urât cu ea când a fost la emisiunea "Răi da' Buni" şi a înjurat-o. 

"MIHAI MORAR, în seara asta la «Răi da' buni»:
«CU FIŢELE ASTEA SĂ TE ÎNTORCI ÎN AMERICA, UNDE P__A MEA TE CREZI AICI?»

Dragii mei, în seara aceasta am avut neplăcerea de a fi prezentă la emisiunea Răi da' buni, unde am avut marea dezamăgire de a găsi un prezentator (Mihai Morar) rasist, abuziv, ignorant, neprofesionist, plin de ură, agresiv", a început cântăreaţa postarea de pe Facebook. 

Mihai a fost luat la rost de prietenii virtuali, iar o internaută chiar l-a întrebat de ce nu are bun simţ. 

Prezentatorul Antena Stars a reacţionat imediat, iar cuvintele lui la adresa Claudiei au fost foarte dure. El a spus că artista are ifose şi că uită "cu nesimţire" să spună întreaga poveste. La final, Mihai a adăugat că a dat prea multe explicaţii pentru "un nimeni şi un nimic". 

claudia_pavel.jpg

Claudia Pavel aka Cream
Foto: Arhiva personală

"Suferi de necunoastere cronica. Nu ai văzut emisiunea, habar nu ai ce s-a întâmplat, îţi place să arunci cu noroi. Eşti genul celui care prinde o vorbă din zbor şi apoi se laudă că ia atitudine. Daca îţi spun că respectiva a stat în emisiune pentru că am prelungit cu voia mea momentul din emisiune în care o aveam invitata pe mamaita de 84 de ani amendata de politia locala pentru că vinde patrunjel in piata, ai spune aceleasi vorbe?! Si crede-ma, pentru mine e mult mai importanta o bunicuta ce face 60 km pe zi ca sa isi cumpere o paine, o amarata care nu are lemne si haine pentru iarna, batjocorita de stat, rude si copii, decat o dizeuza stramutata peste ocean, care n-a cunoscut niciodata gloria nici in tara ei natala, dar o viziteaza din cand in cand cu ifose de mari vedeta hollywoodiana... O inchipuita care mai si minte si striga "rasistul!!!", uitand cu nesimtire sa spuna ca in emisiune rasistul i-a spus de vreo trei ori: «Arati superb! Cat de bine iti prinde maternitatea!» Dar cred ca am dat prea multe explicatii deja pentru un nimeni si un nimic, de fapt", a scris Mihai, drept răspuns la comentariul femeii. 

mihai_morar_reactie.jpg

Mihai a fost dur când a venit vorba de Claudia
Foto: Captură Facebook
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1