Ce reacție a avut Bianca Drăgușanu când a fost întrebată unde a conceput copilul cu Victor Slav

dragusanu.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întrebați unde au conceput copilul
Foto: Kanal D

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost puși pentru prima dată în situația de a vorbi fără ocolișuri despre viața lor intimă. De Ziua Îndrăgostiților, Slav i-a făcut iubitei sale o surpriză chiar în timpul emisiunii „Te vreau lângă mine”, pe care Drăgușanu o prezintă în locul Gabrielei Cristea.

În ediția de Valentine’s Day a emisiunii, chiar prezentatoarea a fost cea provocată de a merge la paravan, locul unde toți concurenții vin pentru a-și cunoaște jumătatea. Bianca a avut însă parte de o surpriză din partea iubitului, care a onorat-o cu prezența sa și cu un buchet impresionant de trandafiri.

La început, prezentatoarea nu s-a așteptat ca Victor să fie chiar în platoul emisiunii, pentru că el a indus-o în eroare, spunându-i că era la telefon, chiar dacă se afla la doar câțiva metri de ea. Cupidon le-a lansat însă o provocare, spre amuzamentul concurenților și al publicului și le-a adresat câteva întrebări cam incomode.

Prima curiozitate a fost legată de momentul primului sărut: „Cred că în urmă cu cinci ani, bineînțeles, că el mie...nu-i așa, Victor? Au trecut cinci ani și nu mai știu”, l-a întrebat Bianca pe Victor, iar el a lămurit-o: „Da, e adevărat. Eu m-am lăsat destul de greu, dacă își aduce ea bine aminte, dar...într-adevăr, eu am sărutat-o prima dată.”

A urmat însă și întrebarea cea mai incomodă: „Unde ați conceput primul copil?”, la care Bianca s-a cam blocat, dar Victor Slav nu s-a lăsat intimidat și a răspuns: „Primul copil a fost conceput departe de țară, într-un concediu, în Cancun”.

Bianca Drăgușanu are împreună cu Victor Slav o fetiță și au o relație foarte solidă, în ciuda faptului că au divorțat. Ea prezintă emisiunea „Te vreau lângă mine” de anul trecut, de când Gabriela Cristea s-a retras pentru a naște și pentru a avea grijă de copil. 

Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu

    Bianca Drăgușanu a fost pusă la zid de fostul asistent Tv al lui Dan Capatos, Mircea N. Stoian. Fostul prezentator a făcut dezvăluiri surprinzătoare pe blogul său, unde a denigrat-o pe Bianca și i-a negat vehement meritele de a fi în fruntea emisunii „Te vreau lângă mine”, prezentată cândva de Gabriela Cristea.

  • bianca dragusanu gabriela cristea te vreau langa mine

    Se adânceşte misterul în jurul emisiunii "Te vreau lângă mine" de la Kanal d şi creşte presiunea între rivalele Gabriela Cristea şi Bianca Drăguşanu. În timp ce brunetei îi expiră concediul într-o săptămână şi ar vrea să revină pe post, blonda are un contract ferm, semnat pe durata a 12 luni, început în septembrie 2017. În aceste condiţii, pe holurile trustului patronat de turci se tot discută care va fi soarta emisiunii, pe mâinile cui va rămâne, şi de ce balanţa ar înclina către actuala prezentatoare a showului matrimonial.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1