Reacţia Andreei Marin după ce s-a zvonit că ar avea o relaţie cu Marcel Toader

andreea_marin_2.jpg

andreea marin marcel toader relatie zvonuri
Andreea Marin a divorţat şi ea de ultimul soţ, fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk
Foto: Facebook

În plin divorţ de cea de şasea soţie, numele lui Marcel Toader este asociat cu o nouă vedetă. Omul de afaceri şi folclorista Maria Constantin se îndreaptă spre o separare inevitabilă, deşi soţul cântăreţei nu s-a prezentat miercuri la notar. În tot acest timp, s-a vorbit despre motivele care au adus cuplul pe marginea prăpastiei. Mariei i se aduc acuzaţii de infidelitate, iar Marcel Toader ar fi fost văzut în compania Andreei Marin.

De aproape o lună Marcel Toader şi Maria Constantin formează cuplul din showbiz despre care se vorbeşte cel mai mult. Ajunşi la capăt de drum în căsnicie, cei doi şi-au anunţat intenţia de a divorţa, dar miercuri omul de afaceri nu s-a prezentat la  cabinetul notarial unde îl aştepta extrem de sexy cântăreaţa de muzică populară. În timp ce folcloristei i se pune în cârcă faptul că ar fi călcat strâmb, nici Marcel Toader nu ar fi fost uşă de biserică. Despre afacerist s-a vehiculat că o fost văzut de mână cu cu Andreea Marin la sala de sport. Cea care a făcut aceste declaraţii este jurnalista Mara Bănică. "Zâna" nu a rămas insensibilă la ultimele noutăţi despre viaţa ei intimă şi a reacţionat dur. 

"Aud despre mine că sunt o superwonderwoman, câte o relaţie pe săptămâna, azi aici, mâine pe un alt continent, azi cu omul negru, mâine cu cel alb, mărimea buzunarului doar rămâne aceeaşi - musai «un afacerist bogat»! În fanteziile celor ce nu pot dormi, căci nu au linişte decât - măcar imaginar - în patul meu, sunt cea mai «descurcăreaţă» femeie, liberă fără limite, căzând mereu în picioare. De arătat cu degetul, însă, căci aşa da bine, ştim, nu ştim despre ce vorbim. Adevărul e dezamăgitor, din păcate: nu e nici străin, nici african, nu îl găseşti nici de mâna cu mine pe la sala de sport, nici brunet, nici divorţat, nici cu doi copii... toate previziunile, chiar făcute cu bunăvoinţa şi urări de bine, nu fac faţă realităţii. Această e doar a mea, aleg să port realitatea în suflet şi-n strălucirea de pe chip, am învăţat o lecţie, discreţia, mai bună decât naivitatea mărturisilor deschise, din păcate. Va veni ziua când mă veţi vedea, fireşte, de mâna cu un om, asumat, dar nici atunci nu îmi voi deschide sufletul mai mult decât atât. Viaţa te învaţă", a notat vedeta pe contul de Instagram. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1