Răzvan de la Insula Iubirii regretă despărțirea de Cati: «Am fost un nenorocit»

razvan-si-cati-insula-iubirii.jpg

Răzvan a publicat pe rețelele de socializare un mesaj neașteptat, adresat fostei sale iubite, Cati
Foto Facebook

Provocările oferite de Insula Iubirii au reprezentat un real test de cuplu pentru foștii concurenți Cati și Răzvan, care au mers în Thailanda pentru a-și pune la încercare relația. Cum pe parcursul emisiunii lucrurile nu au mers întocmai bine pentru cei doi parteneri, testul culminând cu despărțirea acestora la final, după ce emisiunea a fost difuzată, Răzvan a ținut să-și ceară iertare în mod voalat de la cea ce i-a suportat toate defectele, așa cum el însuși explică în mesajul adresat lui Cati.

Se pare că experiența Insula Iubirii a fost impulsul care a declanșat o schimbare în Răzvan. Cel ce se mândrea odinioară cu faptul că își bate și înșeală partenera, mărturisiri pentru care a plătit prin degradarea imaginii sale în ochii publicului, adoptă în prezent un comportament spășit, publicând pe rețelele de socializare un mesaj adresat lui Cati, fostei sale iubite, din rândurile căruia se poate citi dezamăgirea și regretul. 

Răzvan și-a recunoscut greșelile în fața întregii lumi și explicat că își dorește ca pe viitor urmăritorii lui să învețe ceva din comportamentul lui din trecut, asupra căruia a reflectat multă vreme și pe care îl condamnă în prezent. 

Răzvan, mesaj neașteptat pentru Cati, fosta lui iubită

„Îți las aceste cuvinte, draga mea! Știu că ne-am iubit mult și mai știu că am fost un nenorocit față de tine și ai stat lângă mine când mi-a fost greu, rău sau te înșelam, știu că ai picat în ispită cu un sărut și nu îți port dușmănie, poate meritam mai mult la câte mi-ai suportat în 2 ani!

Am învățat din relația cu tine să ofer unei femei atenție, calmitate, romantism și respect atunci când este nevoie! Îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute între noi în 2 ani și am să le uit pe cele urâte! Îți mulțumesc pentru lecția învățată! O lecție de viață foarte bună. Învățați și voi ceva din greșelile altora”, a scris Răzvan în mediul online, semn că fosta lui iubită nu-i mai răspune la mesajele private, având în vedere că a ales să publice textul pe pagina sa, acolo unde toți urmăritorii săi îl pot citi.

 

Și-a schimbat Răzvan comportamentul?

Dacă Răzvan chiar și-a schimbat comportamentul sau dacă acest lucru este doar o modalitate de a ajunge din nou la inima publicului, nu rămâne decât de văzut, însă conturile sale înregistrate pe rețelele de socializare sunt „pline” de asemenea mesaje ce se doresc a fi unele povățuitoare. 

„Bărbaților, nu mai trageți cu femeile care își bat joc de voi și sunt reci, că o sa realizați că la final au fost doar t***e care și-au văzut doar interesul. Protejați și respectați femeia care este caldă și iubitoare și care se gândește la tine în orice clipă. Care atunci când cedezi psihic sau ai o problemă nu fuge în brațele altuia crezând că tu nu mai au putere să se ridici.

Fugi de femeia aia care își vede doar interesul și care te folosește stiind că îi este bine lângă tine într-un moment anume al vieții ei”, a mai scris Răzvan pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva vreme, fără să specifice dacă și acest mesaj îi este adresat tot lui Cati, care pe Insulă s-a „refugiat” în brațele ispitei George. Cert este că nu toți urmăritorii lui cred în schimbarea care aparent se petrece cu fostul concurent al emisiunii: „Of, dacă și tu ai ajuns să dai sfaturi...”, i-a comentat unul dintre internauți. 

 

 

 

Loading...

Citește și