Scene fierbinți la «Insula Iubirii»! O concurentă și ispita au mers în dormitor

cati-george-insula-iubirii-2.jpg

Cati și George, protagoniștii unor scene fierbinți la Insula Iubirii
Foto: Captură Antena 1

Ediția emisiunii de duminică seara, 11 noiembrie, a scos la iveală a doua protagonistă a unor scene „deocheate” de la Insula Iubirii! Concurenta și ispita ei preferată au stabilit de comun acord să se întâlnească într-o cameră din resortul băieților, pentru a profita de ultimele momente petrecute împreună în locația de vis din Thailanda, unde se filmează show-ul.

Seara „Dream date-urilor (Întâlnirilor de vis n.r)” de pe Insula Iubirii a adus cu sine noi scene fierbinți! O altă concurentă a cedat avansurilor ispitei și a petrecut momente intime alături de bărbatul pentru care a pus capăt relației cu care venise inițial pe Insulă.

cati-si-razvan.jpg

Cati și Răzvan au venit pe Insula Iubirii formând un cuplu
Foto Facebook

Cati și George, scene fierbinți la „Insula Iubirii”

Cati și ispita George au fost filmați în timpul unui moment „deocheat”, concurenta dând frâu liber plăcerilor fizice, spre disperarea lui Răzvan, fostul iubit al acesteia. Cati a uitat parcă de existența camerelor de filmat și de copilul de acasă și, lăsându-se pradă ispitei, a fost protagonista unor scene fierbinți, fiind a doua concurentă care a cedat și și-a călcat pe principii pentru câteva minute de extaz.

cati-george-insula-iubirii1.png

Cati și George, preludiu pe Insula Iubirii
Foto: Captură Antena 1

Deși Cati își dorea să ducă mai departe această inițiativă, așa cum a mărturisit și la testimoniale, se pare că planurile lui George au fost puțin diferite. Deși ispita a declarat că este de părere că femeia cu care a petrecut cel mai mult timp pe Insulă s-a îndrăgostit de el, sentimentele lui nu sunt reciproce. George a mărturisit ulterior, în cadrul testimonialelor, că nu au făcut sex în acea seară, ci între ei s-a consumat numai un preludiu, deoarece el nu se simte atras de concurentă. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1