Cati de la «Insula Iubirii», o mamă iresponsabilă? Radu Vâlcan: «Nu te mai droga!»

cati-insula-iubirii.jpg

Cati a fost apostrofată de către moderatorul emisiunii, Radu Vâlcan, după ce s-a aflat că a consumat droguri
Foto: Captură YouTube

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Scene neplăcute pentru Cati în cadrul ultimei ceremonii a focului! Concurenta a fost „pusă la zid” de către moderatorul emisiunii, Radu Vâlcan, după ce echipa emisiunii a aflat câteva detalii tulburătoare din viața pe care Cati o duce acasă, alături de fiul ei. Fostul ei partener, cel cu care a venit pe Insulă, Răzvan, a dezvăluit că aceasta s-a drogat în timpul unei petreceri de Revelion, anul trecut.

Ultimul bonfire de pe Insulă, cel în care Cati și Răzvan urmau să se confrunte cu privire la deciziile luate de fiecare dintre ei pe tot parcursul emisiunii, s-a terminat nefericit pentru concurentă. Cati a fost apostrofată de către moderatorul show-ului, Radu Vâlcan, după ce fostul ei partener de viață a dezvăluit că aceasta s-a drogat anul trecut, de Revelion.

Problema a apărut în momentul în care, în cadrul testimonialelor, Răzvan a fost întrebat unde se afla băiețelul lui Cati în timpul în care aceasta se droga. Fostul partener al concurentei nu a știut să răspundă concret, neștiind nici măcar dacă micuțul era acasă atunci sau nu. Întrebată la rândul ei, Cati a susținut că Ștefan era în custodia tatălui său în acel moment.

Cati nu a negat că a consumat droguri

Totuși, în urmă cu ceva vreme, după ce i-a dezvăluit la un moment dat și ispitei George modul în care „s-a distrat” ea de Revelion, dându-și seama că ar putea pierde custodia fiului ei după ce imaginile vor fi difuzate, Cati i-a rugat pe producătorii emisiunii, cu ochii în lacrimi, să taie la montaj acele momente.

Cum concurenta nu a negat că a consumat droguri în acea seară, Radu Vâlcan a luat atitudine şi a sfătuit-o să își schimbe comportamentul, mai ales pentru copilul pe care îl are. Concurenta a susținut că Răzvan a „înflorit” incidentul, totuși. La finalul ceremoniei focului, cei doi au anunţat că nu mai formează un cuplu.

Radu Vâlcan a sfătuit-o pe Cati să-și schimbe comportamentul

Radu Vâlcan a răbufnit, dându-i concurentei câteva sfaturi pentru binele ei şi al copilului său: „Aţi vrut să veniţi pe Insula Iubirii pentru un test. De fapt tu, Răzvan, ai vrut să vii pe insulă pentru o joacă. Ne bucurăm pentru că aţi venit pentru lecţia pe care o primiţi amândoi.

Lecţia e următoarea: Cati, ai un copil care depinde de tine. Stilul tău de viaţă de până acum trebuie să se schimbe, şi asta de dragul acestui copil. Modelul pentru acest băiat nu înşală, nu vine băut acasă, nu minte şi nu îi umileşte mama..Eu doar îţi sugerez să nu o mai faci!

Tu, Răzvan, ai spus că ea era o drogată şi o beţivă! Ideea este următoarea: Sunteţi iresponsabili şi unul şi celălat în egală măsură. Faptul că experimentaţi e decizia voastră, însă acel copil nu are absolut nicio vină...Nu te mai droga, Cati!”, i-a spus prezentatorul concurentei.

„Este copilul meu, eu îl cresc frumos”, a explicat aceasta, susținând că incidentul nu s-a întâmplat chiar așa cum a povestit Răzvan, ci a fost doar o dorință de a încerca ceva nou, pe moment. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul