Războiul blondelor sexy la Eurovision 2015. Trei soliste tinerele şi frumuşele se duelează în voci cu Luminiţa Anghel, Tudor Turcu şi alţi grei

eurovisin.jpg

În finala naţională din 8 martie, trei soliste tinerele şi frumuşele se duelează în voci cu Luminiţa Anghel, Tudor Turcu şi alţi grei

Finaliştii Eurovision, care vor urca luna viitoare pe scena Sălii Polivalente din Craiova, sunt în toiul repetiţiilor. Ediţia din acest an le aduce însă în prim plan şi pe Cristina Vasiu, Lara Lee şi Rodica Aculova, soliste cu voci interesante.

Peste numai 10 zile se dă startul concursului naţional Eurovision. La ediţia din acest an, programată pe 8 martie, au fost admise şi trei cântăreţe blonde, toate pornind la drum cu ambiţia de a reprezenta România la marea finală din luna mai, de la Viena. Prima dintre ele, Cristina Vasiu (23 ani), participă cu piesa “Nowhere”. Ea şi-a făcut debutul la emisiunea”Tip Top Minitop”, după care s-a remarcat în 2010, la Festivalul Mamaia, unde a câştigat trofeul la Secţiunea Interpretare. Un an mai târziu a făcut o figură bună şi la “Vocea României”. La Eurovision 2015 va avea o ţinută spectaculoasă, realizată de Anca Irina Lefter. Dar şi Lara Lee  (24 de ani) are cu ce lăuda: a participat la emisiuni precum “Ploaia Steluţelor”, “Megastar” şi “X Factor” (unde a avut-o ca mentor pe Paula Seling). În finală va cânta piesa “Superman”.

Ultima dintre graţiile blonde, Rodica Aculova, din Republica Moldova, îşi încearcă şi ea norocul la această competiţie, cu melodia “My light”. Însă, toate aceste frumuseţi se vor duela cu voci de aur, precum Aurelian Temişan, care va cânta cu Alexa melodia “Chica latina”, compusă de Mihai Alexandru. Show-ul de la Craiova va fi deschis de trupa Voltaj, iar CEJ (ex-Rednex) va încheia spectacolul. Aceasta a fost alegerea regizorului, pentru un show total. Finala va fi prezentată de Alina Şerban, de la TVR Craiova, şi de Andrei Boroşovici, de la TVR Timişoara, fiind transmisă în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, pe 8 martie, de la ora 20.30.

Eurovision 2015. Uite cum s-au schimbat pentru finală!

luminita-anghel.jpg

Luminiţa Anghel a slăbit 32 kg

Luminiţa Anghel, cea care în 2005 a obţinut locul al treilea la marea finală de la Kiev, se numără printre favoriţi, ea mizând pe piesa ”A million star”,  compusă de Andrei Tudor. Solista a slăbit, doar în câteva luni, 32 de kg. Iar Tudor Turcu (33 de ani), câştigătorul din 2012 a competiţiei ”X Factor” (Antena 1) va interpreta melodia”Save us”: ”Voi reveni la look-ul lui Jon Bon Jovi, pe care l-am avut la X Factor. Mă vopsesc blond”, ne-a spus el.  

tudor-turcu.jpg

Tudor Turcu şi-a lăsat cioc
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1