«Războinicii» au rămas în patru oameni! Cine a fost eliminat de la «Exatlon»

exatlon_razboinici.jpg

exatlon eliminare razboinici
După eliminarea de miercuri, Războincii au rămas în inferioritate numerică
foto: Kanal d

Aşteptarea a fost apăsătoare pentru echipa albastră de la "Exatlon", care miercuri seara a rămas în inferioritate numerică faţă de "Faimoşi". Alina, Ştefan şi Roxana au fost nominalizaţi pentru eliminare, iar decizia a aparţinut publicului. Astfel, cea care a părăsit competiţia şi a pierdut şansa la marele premiu de 100.000 de euro este Alina.

Tristeţe în echipa "Războicinilor" care s-a subţiat după eliminarea Alinei de miercuri seară. Blonda şi-a încurajat colegii rămaşi în concurs şi le-a transmis să lupte, chiar dacă sunt acum atât de puţini. "Acum sunteţi doar voi!", a spus concurenta la plecarea din Republica Dominicană.

În ediţia de marţi a concursului, "Faimoșii" au învins "Războinicii" cu scorul de 10-8 și au obținut astfel casa și imunitatea. Ștefan, Roxana şi Alina au fost propuși pentru eliminare, iar cea din urmă a fost votată de public pentru a fi eliminată.

alina_exatlon.jpg

alina exatlon eliminare
Alina (stânga) şi-a luat rămas bun de la ceilalţi doi concurenţi alături de care a fost nominalizată
foto: captură Kanal d

Înainte de anunţarea votului final, pe grupurile fanilor Exatlon, susținătorii "Războinicilor" au demarat o campanie de susținere a lui Ștefan, mai ales că fanii "Faimoșilor" au anunțat că acesta va fi ținta lor.

Ștefan este printre cei mai apreciați concurenți de către fani, astfel că el avea șanse mici să plece din Republica Dominicană. Aşa cum era de aşteptat, eliminarea s-a decis dintre Roxana și Alina.

Concurenta care va ajunge curând în România face culturism de ani întregi şi are o siluetă de invidiat. Pe toată durata competiţiei, blonda a dat dovadă de un timp de reacţie foarte bun şi o condiţie fizică uluitoare, care se datorează sportului pe care îl practică. 

   

Loading...

Citește și