Răsturnare de situaţie! Oana Roman se pregăteşte de sărbătoare

oana_roman_marius_elisei.jpg

Oana Roman şi Marius Elisei
Foto: Cinema City

A tăcut câteva zile, dar acum nu se mai satură să vorbească despre problemele de cuplu, considerate tabu. Oana Roman se aşează pe toate canapelele emisiunilor postului din Băneasa unde desface firul în patru pe tema mariajului ei cu Marius Elisei. În timp ce tânărul ei soţ a avut o răbufnire şi a lăsat să se înţeleagă că divorţează, acum Oana şterge mizeria în urma lui şi anunţă altceva.

Nici vorbă de divorţ în cuplul Marius Elisei-Oana Roman, ci doar o poveste care a ţinut interesul viu asupra vieţii de cuplu a mezinei lui Petre Roman. Vedeta s-a abţinut de la comentarii patru zile, dar nu a rezistat prea mult să privească din afară şi s-a prezentat pe canapelele emisiunilor. La finele anului, fiica fostului premier spunea că nu va mai apărea la televizor ca să vorbească despre viaţa ei personală, ci o va face doar în calitate de prezentator, co-prezentator, jurat sau concurent al vreunei emisiuni. Sunată după tăvălugul creat, Oana a acceptat să facă declaraţii despre aşa zisul divorţ. 

oana_roman_marius_elisei.jpg

oana roman marius elisei catuse centrul vechi
Soţul Oanei Roman a terminat petrecerea din club în cătuşe
foto: arhiva personală

"Eu mi-am dorit să nu mai apar şi sunt un om de cuvânt, numai că stând acasă şi ascultând o zi două, trei, patru şi văzând că lucrurile mai rău se inflamau şi nu se calmau, am decis să vin să spun cum stau lucrurile. A fost o toană de moment. Marius a avut o frustrare. A simţit nevoia să o descarce aşa, greşit, de altfel, pentru că a declanşat un mic jihad! Foarte lume mi-a scris că noi regizăm aceste lucruri ca să apar şi să iau bani. Eu sunt şocată, de faptul că oamenii cred aşa ceva. Eu niciodată nu am făcut asta. Totul a pornit de la discuţie aparent banală, care a umplut un pahar, nu aş putea să spun. Eu m-am dus la culcare şi el a făcut pocinogul. Am crezut că s-a întâmplat ceva rău cu cineva din familie, pentru că aveam multe apeluri şi mesaje. Şi el a înţeles că a făcut ceva şi încă repede. M-am trezit în faţa unui fapt împlinit. Nu s-a întâmplat mare lucru. Seara, eu m-am dus la culcare şi el a mai rămas în bucătărie. M-am trezit la 8 dimineaţa, el tot nu dormea şi l-am întrebat ce a făcut şi cum reparăm. Am încercat să aflu dacă sunt probleme grave. I-am explicat că toţi avem probleme, în toate cuplurile. Au început nişte discuţii din nimic. Nici vorbă de foste şi foşti! Evident, că am avut discuţii lungi. El mai face mişto de gagici pe Facebook, nu că eu nu aş şti asta! Dacă ele muşcă, eu ce să zic", a declarat Oana Roman la emisiunea lui Mihai Morar.    

Vedeta speră ca soţul ei să-şi ceară scuze public pentru gestul lui şi duminică (15 ianurie) să sărbătorească trei ani de căsnicie. "O să ieşim cu naşii noştri", a mai spus Oana Roman.  

Oana Roman, Marius Elisei.jpg

Oana Roman Marius Elisei fidelitate
Marius Elisei şi Oana Roman s-au căsătorit civil la 15 ianuarie 2014 şi au făcut nunta la 15 iunie
Foto: PhotoONE Photography

 

 

Loading...

Citește și

 • Oana Roman Marius Elisei fidelitate

  Oana Roman a promis că nu mai apare la televizor decât dacă ar fi vorba de proiecte profesionale. Cu toate acestea, începutul de an este unul tumultuos, după ce soțul ei, Marius Elisei, a dat de înțeles că lucrurile scârțâie serios.

 • oana roman, casnicie, divort, copil, Marius Elisei

  Un mesaj al soţului Oanei Roman privind o iminentă despărţire a făcut vâlvă printre apropiaţii vedetei. În tot acest timp, Marius Elisei şi-a schimbat statusul pe Facebook şi s-a declarat "singur", iar fiica fostului premier pare că a ajuns la capătul puterilor.

 • oana roman marius elisei

  Duminică dimineață, 8 ianuarie, Marius Elisei, soțul Oanei Roman, a făcut două mișcări bizare pe Facebook și a dat de înțeles că se îndreaptă spre divorț. Este a doua oară, în decurs de câteva luni, când apar nori negri de furtună deasupra mariajului fiicei lui Petre Roman.

 • oana roman marius elisei

  Mesajul surprinzător, lansat de soţul vedetei, care te duce inevitabil cu gândul la un iminent divorţ ascunde probleme grave în cuplului Oana Roman-Marius Elisei. Vedeta şi mai tânărul său partener nu se aflau la prima ceartă. Surse apropiate cuplului au povestit că cei doi discutau aprins şi din cauza faptului că lui Marius îi cam plăceau petrecerile şi lipsea de acasă, lucru confirmat şi de fosta sa iubită.