Răsturnare de situație! Andrei Gheorghe nu ar fi murit în casa lui

andreiii_gheorghe_0.jpg

andrei gheorghe
Andrei Gheorghe nu se afla în locuința sa, când a murit
Foto: arhivă personală

O nouă informație legată de moartea fulgerătoare a lui Andrei Gheorghe atrage atenția opiniei publice. Se pare că jurnalistul nu a murit în locuința sa, așa cum s-a precizat inițial. Andrei Gheorghe a fost găsit fără suflare în baie, dar nu era apartamentul său.

Știrea a fost relatată la România Tv, care a precizat că locuința în care a fost găsit decedat aparținea, de fapt, iubitei sale, o vecină cu care avea o relație. De aici, confuzia potrivit căreia, acesta ar fi murit la el acasă. Andrei Gheorghe și partnera sa locuiau în același complex rezidențial, dar se mutase în apartamentul ei. 

Femeia era plecată din țară în ziua în care Andrei Gheorghe a murit. Tot ea a fost cea care s-a panicat atunci când nu l-a mai putut contacta de 12 ore pe jurnalist și a luat legătura cu îngrijitorul complexului, pentru a verifica dacă totul era în ordine. Așa a fost găsit Andrei Gheorghe fără suflare, în baie. A fost descoperit abia la 12 ore după ce a făcut stop cardio-respirator.

loading...
Loading...

Citește și

  • andrei gheorghe

    Devastată de moartea părintelui său, fiica lui Andrei Gheorghe găseşte putere că lupte cu toate armele împotriva celor care vor să-i păteze imaginea jurnalistului. Anastasia a transmis un mesaj prin care a cerut discreţie, explicând că nu îşi doreşte dă fie difuzate în spaţiul public imagini cu tatăl ei decedat.

  • andrei gheorghe avere

    Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe se ocupă de funeraliile jurnalistului, găsit decedat în vila sa din Voluntari, luni seara. Petruţa Gheorghe şi copiii jurnalistului s-au ocupat de toate precedurile premergătoare înmormântării şi vor ridica în următoarele ore de la IML sicriul cu trupul neînsufleţit al omului de radio şi tv. Tot ei vor fi probabil şi moştenitorii averii. Potrivit unei declaraţii din 2010, jurnalistul deţinea mai multe terenuri, o casă şi obiecte de artă.