Randy e noul iubit al Simonei Traşcă? Ce spune artistul despre focoasa blondă - VIDEO EXCLUSIV

simona_trasca.jpg

simona trasca tentativa sinucidere depresie gest lacrimi acatiste mama
Simona Traşcă a încercat să se sinucidă cu un pumn de pastile
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Simona Traşcă a apărut, recent, în primul ei videoclip, al cântăreţului Randy. Deşi s-a speculat că cei doi ar avea o relaţie, tânărul face lumină şi spune adevărul despre colaborarea cu focoasa blondă.

Invitat în platoul emisiunii Click!, difuzată de luni până joi de la ora 22, pe Prima TV, împreună cu impresarul lui, Randy a vorbit despre ultimul videoclip, "Camera mea", în care apare alături de Simona Traşcă.

"Mă înţeleg foarte bine cu Simona, nu mă aşteptam. Ne-am pupat doar pe obraz, nimic mai mult. Avem o relaţie strict profesională. Eu nu am nicio treabă cu ea.

randi.jpg

Randi are o iubită, iar relaţia cu Simona este strict profesională

Am o prietenă, mă înţeleg foarte bine cu ea. Chiar m-am certat rău cu ea când am filmat cu Simona. I-am explicat şi a înţeles. Eu sunt fidel celei cu care sunt",  a declarat Randy.

randi1.jpg

Randi a invitat-o pe Simona să apară în cel mai nou videoclip al lui

Si impresarul Cătălin Rotaru a fost plăcut surprins de Simona. "Înainte să filmăm cu ea, eu o mai văzusem pe la diverse emisiuni. Noi o ştiam din diverse scandaluri... ne-am gândit să fim cât mai profi, poate e un temperament mai vulcanic, să nu o deranjăm. A fost super OK, foarte modestă şi de gaşcă. La un moment dat îmi făceam griji, pentru că în clip trebuia să se îmbrace foarte sexy, în cămaşă bărbătească şi cu tocuri. Ne gândeam că poate nu acceptă, dar nu a fost nicio problemă. Toată lumea a fost profi pe platoul de filmare, a văzut şi ea că suntem nişte oameni serioşi. Ea a vrut iniţial să vină cu o echip de filmare, îi era frică să nu se dea cineva la ea, să nu fie vreo manevră din partea lui Liviu Guţă. La noi a fost exact opusul, fiecare şi-a ştiut rolul, fără să ne primitem glume", a declarat acesta, la Click!.

simona_tracsa.jpg

Impresarul lui Randi a fost plăcut surprins de Simona Traşcă

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și