Randi vrea să dea lovitura cu o nouă piesa de vară: «Ce te-aș mai»

randi_-_foto_catalin_muntean_2.jpg

randi
Randi lansează o piesă de vară
Foto: Cătălin Muntean
Citeste tot despre: 

Randi, unul dintre cei mai îndrăgiți soliști şi compozitori de la noi, revine în atenţia fanilor cu o piesă nouă. Randi a lansat „Ce te-aş mai”, pentru care a filmat și un videoclip, la Chişinău, împreună cu celebrul regizor Roman Burlaca.

Cel mai nou clip lansat de Randi la Famous Production este pentru melodia „Ce te-aș mai”, o piesă veselă, de vară, plină de energie. Artistul a compus cântecul într-o singură zi, iar lansarea nu a fost lipsită de peripeții. 

Randi trebuia să filmeze videoclipul pentru această piesă încă de acum o lună, dar înainte de filmari a trebuit să meargă la medic, de unde a plecat cu piciorul în ghips, din cauza unui accident pe terenul de fotbal. Filmarea a fost amânată, dar clipul a ieșit așa cum și-a dorit. A fost filmat în Chișinău, cu regizorul moldovean Roman Burlaca. Aceștia sunt la a doua colaborare, după ce, acum doup luni, Randi s-a lăsat fiind la a doua colaborare cu el, acum două luni Randi a lăsat pe mâna lui videoclipul melodiei „Fana mea”.

live_click.jpg

randi live click
Randi, invitatul Click!

 

„Lumea îmi spune că lansez doar piese melancolice, de dragoste. «Ce te-aș mai» e dovada că nu e așa: cânt și piese vesele, după cum puteți vedea ascultând noul single. Îmi place să experimentez lucruri noi, să ies din zona de confort. Iar piesa aceasta este diferită de ceea ce ascultați de la mine de obicei”, ne-a povestit Randi. 

Solistul are planuri mari pentru vara aceasta. Împreună cu echipa sa de la Famous Production continuă proiectul #ȘlagăreFamous, în cadrul căruia a lansat piese reinterpretate alături de artiști precum Nicole Cherry, Alina Eremia, Edward Sanda sau Rina. De asemenea, lansează săptămânal episoade noi din seria #MiercuriLaFamous.

Vezi pe click.ro videoclipul lui Randi

 

Randi în cifre

 • 6 ani avea Randi când mama sa, profesoară de muzică, l-a așezat la pian pentru prima oară.
 • 13 ani de prezență constantă pe radio și TV.
 • Peste 250 de milioane de vizualizări pe YouTube cu piesele sale.
 • Peste 117 piese compuse pentru el sau alți artiști, precum: Delia, Corina, Andra, Andreea Bănică, Jo, Uddi, Nadir, Dorian Popa.
 • 17 premii în palmares, dintre care 5 premii internaționale cu Morandi.
 • 1.251 de concerte în țară și în afara țării
 • 600.000 de oameni care îl urmăresc în social media
 • 23 de ore a lucrat în studio la noul său single, "Ce te-aș mai"
 • 18 ore a petrecut la filmările vidoclipului "Ce te-aș mai"
 • 13 iunie este ziua în care Randi şi Edward Sanda vor fi live pe Facebook Click!, într-un interviu fierbinte!
 • 17 iunie Randi îl va susţine pe Edward Sanda la Cross Click ! Sănătate, ediţia a Xa. Cross-ul Familiei care va avea loc în Parcul Herăstrău Pavilion H. Edward va cânta pentru cei de acolo într-un concert special. 
Loading...

Citește și

 • randi

  Randi a găsit în sfârşit acei ochi verzi despre care cântă în piesele sale. Aflat la filmări, la Chişinău, solistul a descoperit o domnişoară sexy care a devenit personajul feminin din clipul său.

 • Jo, Randi

  Ioana Anuţa, alias Jo, a devenit cunoscută după ce a participat la „X- Factor” (Antena 1), în 2012. Drumul în showbiz i-a fost netezit apoi de celebrul compozitor Randi, care a luat-o sub aripa-i ocrotitoare la casa lui de producție, “Famous Production”. Blondina a cucerit topurile, a devenit cunoscută, însă recent s-a decis să schimbe tabara. Și nu a fugit oriunde, ci tocmai în gașca lui Smiley.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1