Ramona Bădescu nu se teme să devină mămică la 47 de ani

ramona.jpg

ramona badescu mama 47 de ani
Ramona Bădescu, sexy la 19 ani după rolul pe care îl consideră cel mai important proiect al ei
foto: arhiva personală

Prezentatoare TV, actriță și cântăreață, Ramona Bădescu visează încă la o viață de familie și chiar la un copil al ei. La 47 de ani, vedeta a dezvăluit,că este gata să dea șanse și unui român la inima ei, dacă el îi va schimba existența în bine.

Mereu între două avioane și tot felul de proiecte, Ramona Bădescu își găsește timp să viziteze și România, unde îmbină plăcutul cu utilul. Ea se află în țară pentru a pregăti un mare show în toamnă, scrie www.ziarulring.ro. Spectacolul „Pasiune”, în care cântă live alături de propriul band muzică de toate genurile, are mare succes în Italia și ar putea fi adus și la noi în acest an.

Viața amoroasă a româncei care a făcut carieră în Italia a stârnit mereu controverse, însă Ramona Bădescu recunoaște deschis ce se întâmplă. "Caut un nou single de succes în România, dar și un iubit, de ce nu. Încă nu mi-am găsit jumătatea și nu mi-am pierdut speranța. Până acum am iubit doar italieni și nu exclud să încerc și cu un român. Îmi doresc foarte mult un copil care să fie rodul unei mari iubiri”, a mărturisit vedeta. Ramona are toate calitățile unei soții și mame ideale. "Sunt zilnic în bucătărie, mă relaxează şi e un mod prin care controlez mai bine ce mănânc”, a spus ea. Când are musafiri, găteşte tradițional româneşte. Prietenii ei din Italia adoră fasolea bătută, varza cu raţă la cuptor, salatele de boeuf şi vinete, care sunt mult mai bune preparate după reţetele noastre. "Îmi menţin silueta cu un psihic puternic. Totul pleacă de la cap. Nu sunt rigidă, pentru că îmi place viaţa, îmi plac defectele. Însă am grijă să mănânc sănătos, regulat, să mestec încet şi să nu mă ridic niciodată sătulă de la masă”, a spus Ramona. Dimineaţa bea o cană de apă caldă cu lămâie, apoi aloe vera, pentru purificarea organismului. Uneori, face cure cu drojdie dizolvată în apă, pentru sănătatea pielii, părului şi unghiilor. Cafeaua o preferă la ibric, alături de orez expandat cu miere de cătină sau de manuka. Gustarea dintre mese înseamnă o banană sau un iaurt degresat. La prânz, nu amestecă niciodată carbohidraţii cu proteinele, iar seara îşi prepară la grătar carne de curcan, vită sau ton şi legume.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1