Ramona Bădescu, ai grijă! Uite ce bombă sexy a mai trecut prin patul iubitului tău

8-9-vedete-ramona-badescu.jpg

ramona badescu
Ramona Bădescu și iubitul ei, Narcis Godeanu
foto: arhivă personală

Iubitul Ramonei Bădescu ascunde un trecut tumultuos în amor. Avocatul este cunoscut drept un Don Juan, care are la activ mai multe relații cu femei cunoscute.

Ramona Bădescu (48 de ani), stabilită de peste 20 de ani în Italia, se afișează de anul trecut la brațul noului ei iubit, la toate evenimentele la care este invitată. Cei doi nu se sfiesc să-și arate dragostea, iar vedeta a declarat că nu exclude ideea de a deveni mamă.

Narcis Godeanu, avocatul cu care se iubește focoasa brunetă, are lipici la femei frumoase și cunoscute. Bărbatul nu se află la prima relație cu o vedetă. Iubitul Ramonei s-a iubit la un moment dat și cu Rocsana Marcu, colega lui Cristi Brancu de la Antena Stars.

rocsana_marcu_main.jpg

rocsana marcu sani
Rocsana Marcu este vedeta postului ”Antena Stars”
Foto: Facebook

 

Prin târg se mai bârfește că o cunoscută femeie de afaceri a divorțat de soț, pentru a se iubi cu avocatul Ramonei, însă relația lor n-a ținut. Pe de altă parte, Ramona Bădescu a fost căsătorită o singură dată, cu un baron italian, Alessandro di Fornaro, mai mare decât ea cu 22 de ani. Cei doi s-au despărțit însă după șapte ani.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1