Raluka nu și-a primit banii de la Asia Express. Cum a reușit să câștige concursul

asiaexpressro_finals_6.jpg

Ana Bniciu și Raluka
Citeste tot despre: 

Raluka și Ana Baniciu au căștigat competiția Asia Express difuzată pe Antena 1, însă nu au intrat în posesia sumei de 30.000 de euro. Cele două aurtiste au fost nevoite să înfrunte diverse obstacole și probe care le-au supus la foarte multe eforturi, atât fizice, cât și culinare.

Cu toate acestea, Raluka și Ana, deși le-au înlocuit pe surorile Luciu care au renunțat la competiție pe ultima sută de metri, au reușit să câștige marele premiu. Ele au declarat recent că își doresc să-și cumpere apartamente în același bloc, iar Ana Baniciu și-a dus mama în vacanță în Barcelona.

Întrebată de bani, Raluka a mărturisit că urmează să-i primească și va anunța imdiat în ce-i va investi.

“Nu i-am cheltuit că nu i-am primit. Dacă îi primeam, știai, te anunțam (nr. Andrei Ștefănescu). A fost cea mai tare experiență, foarte frumoasa pentru toți cei prezenți. Eu sunt mai sportivă, îmi plac chestiile de genul ăsta. Nu e vorba de sala de fitness, nu am mai fost la sală de două luni, e chestie de spirit. În momentul în care a trebuit să mănânc acel ou a fost cel mai nasol moment de la Asia Express”, a declarat Raluka la Antena Stars.

Raluka a povestit cât de impresionată a fost de aventura din Asia, dar și de obiceiurile pe care le au oamenii în acele locuri. Deși trăiesc în sărăcie, Raluka a fost surprinsă de cât de fericiți sunt acele persoane.

“Ajungi lângă niște oameni care se mulțumesc cu jumătate de farfurie de orez și un catravete la cinci oameni. Am învățat să mă bucur de ce am, a fost o lecție. Când ajungi acolo și vezi în ce condiții trăiesc oamenii aia, nu-mi venea să cred că ei acolo locuiesc. În căsuțe suspendate, în satul pe apă. Cu toate acestea, oamenii aia sunt foarte fericiți”, a mai declarat artista.

 

 

loading...
Loading...

Citește și