Raluca Podea, scandal cu Brigitte Pastramă la Masterchef: «Mi-e silă. Le pun otravă în mâncare»

raluca.jpg

Raluca Podea a făsut scandal la Masterchef din cauza prezenței fostului iubit și al soției sale

Raluca Podea și Brigitte Pastramă, scandal la Masterchef. Concurentă în noul sezon al show-ului culinar, Raluca Podea nu se aștepta să fie nevoită să-i gătească fostului iubit, Florin, și soției sale, Brigitte, iar acest lucru a scos-o din sărite, ieșind chiar de la început din bucătărie.

Raluca Podea și Florin Pastramă au un trecut tumultos împreună. Cei doi au fost parteneri de viață, însă el a călcat strâmb chiar în timpul filmărilor reality-show-ului «Ferma», atunci când acesta a format un cuplu cu nimeni alta decât Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase.

Deși Raluca Podea pe timpul filmărilor și a difuzărilor emisiunii Ferma apărea des la tv pentru a-și apăra fostul iubit, spunând că nu crede că se întâmpla nimic între el și Brigitte, iată că realitatea dură i-a demonstrat o lecție, Florin și Brigitte s-au iubit în timpul emisiunii. Ba mai mult de atât, cei doi s-au căsătorit fărăa se gândi cât de mult a rănit-o actul de trădare pe Raluca Podea.

Iată că destinul nu i-a ținut departe unul de celălalt pe cei doi, iar Raluca, Florin și Brigitte s-au întâlnit pe platoul de filmare al show-ului culinar «Masterchef» și a ieșit cu scântei.

brigitte_si_pastrama.jpg

Soții Pastramă au jurizat mâncarea gătită de Raluca Podea și colegii de la Masterchef

Raluca Podea, scandal la Masterchef cu Brigitte Pastramă

Raluca Podea a fost nevoită să le gătească, alături de ceilalți concurenți ai show-ului culinar, lui Florin Pastramă și soției sale, Brigitte Pastramă. Dar acest lucru nu s-a întâmplat într-un mod degajat, Raluca Podea a ieșit din bucătărie, chiar în momentul în care i-a văzut intrând în platou pe soții Pastramă și restul concurenților de la Fermă. „Mi-e silă”, a spus Raluca Podea, atunci când i-a văzut pe cei doi proaspăt căsătoriți.

„Le pun otravă în mâncare', s-a auzit Raluca în promo-ul de la Pro TV care anunță ediția respectivă a show-ului.

Raluca Podea le-a evitat prezența celor doi soți pe întreg parcursul filmărilor, iar când Brigitte a venit cu rezultatul voturilor concurenților Fermei, iată că Raluca nu a vrut să fie prezentă nici atunci, accentuând faptul că este total deranjată de prezența lor acolo, ba mai mult ea s-a și plâns colegilor de emisiune despre acest aspect.

„Felicitări echipei roșii (n.r. echipa din care face parte și Raluca), îmi pare rău că nu vor toți membrii echiei roșii să se bucure”, a spus Brigitte atunci când a oferit răspunsul voturilor.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1