Raluca Pastramă, primele declarații despre divorțul de Pepe: "Nu există decât doi vinovaţi"

pepe-divort-raluca-pastrama.jpg

Pepe și Raluca divorțează după 8 ani de căsnicie
foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

A trecut mai bine de o lună de când Pepe a anunțat că soția lui, Raluca Pastramă, i-a cerut divorțul. Ceea ce părea însă o despărțire amiabilă s-a transformat într-o poveste complicată, care a ridicat multe semne de întrebare: acuzații de violență și de infidelitate, ordin de protecție, partaj cu scandal. Pentru prima dată, Raluca Pastramă a vorbit despre situația în care se află.

Raluca Pastramă a rupt tăcerea după ce în povestea divorțului de Pepe a început să fie menționat, din ce în ce mai des, numele tatălui ei, Nelu Pastramă. Potrivit Impact.ro, care citează surse apropiate familiei, socrul lui Pepe s-ar opune divorțului și își sfătuiește fiica să mai dea o șansă căsnicie ei. "Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!”, i-ar fi zis Nelu Pastramă fiicei sale, conform apropiaților familiei.

Se împacă Pepe și Raluca?

Poziția Ralucăi este tăioasă la adresa celor care intervin în familia ei, însă se pare că înclină să-și asculte părintele. “Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine-poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a declarat Raluca, pentru Impact.ro. Potrivit sursei citate, Raluca ar lua în calcul o împăcare cu soțul ei și tatăl celor două fetițe minunate, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate.

tata_si_fiu.jpg

Bombonel şi Nelu Pastramă, fratele și tatăl Ralucăi Pastramă
Foto: Blitz / Click!

Pepe și Raluca s-au căsătorit în 2012

Pepe, pe numele lui adevărat Ionuț Pascu, și Raluca Pastramă s-au căsătorit civil la 18 aprilie 2012 și au devenit părinți pentru prima dată la 15 august 2012. În data de 21 iulie 2014, Pepe și Raluca s-au cununat și religios. Un an mai târziu, în aprilie 2015, Raluca o a ducea pe lume pe Rosa Alexandra. Pe 2 noiembrie, Pepe a anunțat pe Youtube ca soția lui i-a cerut divorțul.

Citește și:

Pepe și-a lovit soția în plină stradă? De ce a cerut Raluca Pastramă ordin de protecție

Cum a reacționat familia lui Pepe la vestea divorțului: "Am pus capul în pământ"

Pepe a șocat cu divorțul de Raluca Pastramă. Ce avea pe suflet soția sa: «Aș avea multe de spus»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5