EXCLUSIV Cum e noua viaţă a lui Pepe. Primele poze după anunțul divorțului. Solistul, grijuliu cu fetițele

1-cu-ruptura-intre-ei.jpg

Pepe trece acum prin una dintre cele mai grele perioade din viaţa lui

Abătut, fără chef de nimic, cu masca de protecţie pe faţă, aşa a apărut Pepe marţi, la o zi după ce a anunţat pe Facebook divorţul de Raluca Pastramă. Acum locuiesc separat, dar se ocupă amândoi, în egală măsură, de cele două fetiţe ale lor. Nici măcar copilele, cu veselia lor, nu au reuşit să-i ridice moralul.

Pepe (41 de ani) trece acum prin una dintre cele mai grele perioade din viaţa sa. Cu un nod în gât, vizibil afectat, luni seara a ieşit public şi a anunţat, printr-un filmuleţ pe YouTube, că mariajul lui a ajuns la final. „A fost decizia Ralucăi”, a recunoscut el, uşor spăşit. „Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a anunţat Pepe.

Mai exact, el a rămas în casa din Pipera, iar Raluca şi fetiţele s-au mutat în imobilul în care funcţionează grădiniţa RosaMaria, pe care o deţine. Este vila pe care Pepe a cumpărat-o de la socrul său, în urmă cu trei ani, la preţul de 450.000 de euro. „A fost ideea Ralucăi să facem o grădiniţă, iar hotărârea am luat-o împreună. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu”, spunea Pepe în 2017 pentru Click!.

pepe2.jpg

Marţi seara, şi-a luat fetiţele de la vila Ralucăi
Foto: Cezar Preda

pepe3.jpg

S-a întreţinut cu o mămică în faţa clubului Dinamo, cât timp copilele erau la ora de tenis
Foto: Cezar Preda

Tot ideea Ralucăi a fost să îşi facă bagajele şi să plece de acasă. Rosa şi Maria, fetiţele lor în vârstă de 8 şi 6 ani, se împart, deocamdată, între cei doi părinţi. Marţi seara, la o zi după anunţul divorţului, Pepe a fost surprins la grădiniţa de la Obor, de unde le-a luat pe copile şi le-a dus la ora de tenis de la Clubul Dinamo. În timp ce le aştepta afară, pe stradă, s-a mai întreţinut câteva minute cu o mămică. Nu era tocmai în apele lui. Încercănat, abătut, cu masca pe faţă, se vedea că nu prea are chef de vorbă. Imediat ce au ieşit fetiţele de la antrenament, s-au urcat în maşină şi au plecat direct la el acasă, în Pipera. 

pepe4.jpg

După tenis, s-au dus direct spre casă
Foto: Cezar Preda

pepe5.jpg

Fetiţele au rămas peste noapte în casa tatălui lor
Foto: Cezar Preda

Citește și:

Pepe a șocat cu divorțul de Raluca Pastramă. Ce avea pe suflet soția sa: «Aș avea multe de spus»

Cum a reacționat familia lui Pepe la vestea divorțului: "Am pus capul în pământ"

Aşa cum a povestit în filmuleţul de luni seara, încearcă să aibă o relaţie cât mai corectă şi mai civilizată cu Raluca, de dragul copiilor. „Acum ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor. Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de faţă, fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculaţii”, a anunţat el.

Prima reacţie a Oanei Zăvoranu: «E regie»

poza-caseta.jpg

Oana Zăvoranu şi Pepe au fost căsătoriţi din 2006 până în 2011

Dezamăgirea lui Pepe este cu atât mai mare cu cât a bifat acum al doilea eşec, al doilea divorţ. Reacţia fostei soţii, Oana Zăvoranu, nu a întârziat să apară. Potrivit acesteia, totul e „regie”, iar cei doi se vor împăca rapid, de Crăciun. „Râsul ne face bine, aşa că ascultaţi ca să vă destindeţi. Şi nu mai puneţi botu' la vrăjeli ... e fomiţă mare, vine Crăciunul şi poate mai iese de vreun concert ceva... vremuri grele, Mon Cher... Da’ lasă că de Crăciun la «insistenţele» fanilor, «miraculos» or să se «împece». Chill... Astea de etnie nu divorţează, nu există această noţiune în mintea lor. Iar soţu' trebuia să înveţe să 'joace' mai bine că doar a stat cu o actriţă în casă atâţia ani! Stai jos, nota 4! PS... mie sincer mi se rupe şi mi se-ndoaie de această «dramă» cu iz de regie fâsâită”, a scris Oana Zăvoranu marţi seara pe pagina ei de socializare.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1