Pepe divorțează de Raluca Pastramă după 8 ani de căsnicie. ”Ea a hotărât să pună capăt”

pepe.png

pepe portret trist
Pepe a făcut anunțul divorțului pe YouTube
foto: captură YouTube

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pepe (41 de ani) divorțează de Raluca Pastramă, după opt ani de căsnicie. Solistul, pe numele lui din buletin Ionuț Nicolae Pascu, a dat vestea printr-un mesaj filmat și postat pe canalul său de YouTube. Pepe a recunoscut că Raluca a fost cea care a decis să pună capăt relației și a precizat că, din punctul lui de vedere, ”nu există un motiv major, real” de divorț.

De parcă n-ar fi fost de ajuns că pandemia de Covid-19 a redus drastic numărul concertelor și al evenimentelor private cu muzică și dans, Pepe și-a anunțat fanii, luni seară, că divorțează de Raluca Pastramă, femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu opt ani și mama celor doi copii ai săi.

Obosit, încercănat și cu o barbă generoasă, Pepe a făcut anunțul printr-un mesaj video postat pe canalul propriu de YouTube. Din spusele lui, decizia de divorț i-a aparținut în totalitate Ralucăi, care a impus și condițiile despărțirii. Cei doi vor încheia totul la un notar, de comun acord, ”pentru că așa a gtrebuit să fie”. Cei nu mai locuiesc împreună de mai bine de două săptămâni, dar sunt deciși să păstreze o relație civilizată de dragul copiilor.

Citește și:

Soţia lui Pepe, singură la mare! S-a jucat cu slipul, iar mintea bărbaţilor a luat-o razna

Iată mesajul lui Pepe!

”Vreau să fac un anunț important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și după multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri.

nunta_pepe4.jpg

pepe si raluca pastrama la nunta
Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit în iulie 2014
foto: arhiva Click!

 

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Fiind de comun acord, pentru că așa a trebuit să fie, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate.

Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță, dorm și cu mine, dorm și cu Raluca”, a declarat Pepe. 

 

Pepe se află la al doilea divorț. În 2011 s-a despărțit de Oana Zăvoranu

Pepe pare să nu aibă parte de fericire de lungă durată în căsnicie. Solistul se află deja la al doilea divorț, după ce, în 2011, s-a despărțit de Oana Zăvoranu. Și atunci Pepe și-ar fi dorit să divorțeze repede, la notar, însă Oana a decis altfel, așa că lucrurile au degenerat, iar cei doi au ținut mult timp prima pagină a ziarelor cu scandalurile dintre ei.

Pepe a lăsat apoi impresia că și-a găsit echilibrul alături de Raluca Pastramă. Cei doi s-au căsătorit civil la 18 aprilie 2012 și au devenit părinți pentru prima dată la 15 august 2012. În data de 21 iulie 2014, Pepe și Raluca s-au cununat și religios. Un an mai târziu, în aprilie 2015, Raluca o a ducea pe lume pe Rosa Alexandra.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Ce s-a întâmplat cu afacerile lui Pepe: «Fetele mele îmi vor mulțumi mai târziu»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5