Cum a reacționat familia lui Pepe la vestea divorțului: "Am pus capul în pământ"

pepe-ionut-pascu-raluca-pascu.jpg

Pepe și Raluca divorțează după 8 ani de căsnicie
foto: Facebook

8 ani de căsnicie, două fete superbe, un cuplu care s-a ținut departe de scandaluri. Pepe și Raluca Pascu au șocat pe toată lumea cu vestea divorțului, care a fost anunțată de solist luni seara, pe contul lui de YouTube. Cum era de așteptat, divorțul lor a picat greu pentru întreaga familie.

Pepe (41 de ani), pe numele lui din buletin Ionuț Pascu, a anunțat deja că nu dorește să facă alte comentarii, pe lângă cele expuse în filmulețul de luni seara, însă fratele lui a fost mai generos cu declarațiile legate de divorțul-șoc.

Ce spune Giani Pascu despre divorțul lui Pepe, fratele său

Giani Pascu, fratele mai mare al lui Pepe, este tare mâhnit de situația neplăcută prin care trece familia. „Am primit cu regret această decizie. Nu mă așteptam, o iubesc foarte mult pe Raluca, este parte din familia noastră. Îmi pare rău că divorțează doi vecini, dar păi fratele meu, dar nu mă pot baga. Îmi pare rău că s-au despărțit, tuturor ne pare. Când ne-au spus, am acceptat decizia ca atare, am pus capul în pământ și nu am comentat nimic", a povestit Giani Pascu, în exclusivitate pentru Fanatik.

Citește continuarea declarațiilor despre divorț, pe Fanatik.ro

gianni-pascu-frate-pepe.jpg

Giani Pascu
foto: Kanal D

Pepe a anunțat divorțul printr-un filmuleț, pe Youtube

”Vreau să fac un anunț important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și după multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Fiind de comun acord, pentru că așa a trebuit să fie, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate.

Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță, dorm și cu mine, dorm și cu Raluca”, a declarat Pepe. 

Citește și:

Pepe suferă după divorț, Zăvo, mai îndrăgostită ca oricând. Mesajul Oanei de ziua soțului ei

VIDEO Pepe, «bătaie» în apă cu soția și cu fiicele! Raluca arată impecabil în costum de baie transparent

Loading...