Radu Andrei Tudor, dramă în prag de Sărbători. «E cel mai greu moment din toată viața mea»

radu-andrei-tudor1.jpg

radu andrei tudor
Radu Andrei Tudor este extrem de afectat de pierderea suferită
foto: TVR 1

Realizatorul principalului jurnal al TVR, Radu Andrei Tudor (30 de ani), trece prin momente grele înainte de Sărbători, iar asta pentru că a rămas fără prietenul lui de suflet, cățelul cu care a crescut. Radu ne-a povestit despre această întâmplare, dar și despre multe altele, într-un interviu exclusiv.

Click! Care este ştirea zilei pentru tine, Radu Andrei Tudor?

Radu Andrei Tudor: Mă bucur că voi avea o vacanţă mai lungă. Cred că de pe 24 decembrie până la începutul anului voi lipsi de pe micile ecrane. Oricum, am avut un an plin, cu provocări multe. De la „Pulsul zilei” m-am întors acască, la ştiri, la principalul jurnal.

Te văd supărat, ce ai păţit?

Cel mai greu moment din viaţa mea! A trebuit să mă despart de cel mai bun prieten al meu. E vorba de extensia mea, Boris, cățelul rasa Shar Pei cu care am crescut, cu care am petrecut multe clipe frumoase. Am stat împreună în foarte multe apartamente cu chirie, am crescut, practic, lângă el. O experienţă dureroasă, a murit din cauza unei supradoze de medicament. Sper ca el să fie într-o lume bună a lor, a animalelor. Sunt un iubitor de animale, omul care şi-ar da şi ultimul ban pentru a ajuta animăluţe. Dar pierderea lui Boris nu s-a comparat cu nici o pierdere avută până acum.

radu-andrei-tudor.jpg

radu andrei tudor
"Tata o să te iubească mereu, Boris! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit", a scris Radu Andrei pe Facebook
foto: arhivă personală

Ce faci de Crăciun?

Vreau neapărat să stau cu familia, a venit pe lume şi nepoţelul meu, Rareş, care împlineşte trei luni în curând. Este fiul fratelui meu mai mare şi seamănă cu mine foarte bine. A fost o binecuvântare. Abia aştept să vină şi copilul meu pe lume.

Ce îți doreşti să mănânci de Sărbători?

Îmi doresc să mănânc sănătos, mama găteşte diferit pentru fiecare membru al familiei. Eu am un stil destul de non caloric, fac sport, dar voi gusta din toate bunătăţile, nu se compară nici o mâncare cu cea făcută de mama, mai ales în perioada aceasta.

Ce-ți doreşti de la Moş Căciun?

Ce-mi doresc şi de la anul 2020, este să nu îmi dea nimic nou, ci să îmi păstreze ceea ce am acum. Asta e ce mai mare dorinţă, să nu pierd nimic din ceea ce am acum.

Ţi-ai dori o emisiune de divertisment?

Deocamdată sunt foarte bine la principalul Telejurnal. E o onoare să-l prezint, totuşi, dar nu exclud o revenire pe lângă a intrerviurilor de colecţie „Pulsul zilei”. Poate din vară. Eu am prezentat şi Revelioane, dar anul acesta nu am fost prezent când s-au filmat. Şi mai am un proiect, Diskoteka (n.r. cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80-’90).

Citește și:

Cum şi-a găsit soţia lui Horia Brenciu căţeluşul pierdut. Există oameni cu inima mare

Anamaria Ferentz i-a făcut câinelui hăinuţe cu numele ei

Loading...

Citește și

  • Nevoia te învaţă şi chiar te ajută să-ţi descoperi pasiuni. Este şi cazul prezentatorului TVR 1, Radu Andrei Tudor, care a început să gătească în momentul în care a plecat din casa părintească şi s-a mutat în Bucureşti.

  • radu andrei tudor telejurnal tvr

    Așa cum am anunțat în exclusivitate încă de săptămâna trecută, de luni, 15 aprilie, Telejurnalul postului public principal are un nou prezentator: Radu Andrei Tudor. Deși are doar 29 de ani, fostul prezentator al emisiunii „Pulsul zilei” are o impresionantă experiență tv. Radu a debutat în televiziune pe când avea numai 12 ani, prezentând o emisiune pentru copii la un post tv local din Piatra Neamţ, oraşul natal. Iar în TVR lucrează de aproape un deceniu. Click! îți prezintă un interviu în exclusivitate cu noua gazdă a Telejurnalului de la TVR 1.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1