Diskoteka 2020. Totul despre festivalul care umple stadionul de la Timișoara. Cum a fost convins DJ BOBO să participe

dj-bobo-gettyimages-452416056_1.jpg

dj bobo
DJ BOBO (51 de ani), pe numele lui real René Baumann, este un celebru DJ, artist și compozitor din Elveția
foto: Guliver / GettyImages

Toate drumurile duc la Timișoara. Cel puțin în perioada 1-3 mai, când în orașul de pe Bega va avea loc cel mai mare festival din Europa, dedicat muzicii anilor ’80-’90. Diskoteka 2020 se va desfășura tot pe stadionul Dan Păltinișanu, iar Click! te ține la curent cu tot ce trebuie să știi despre artiști, bilete, abonamente, dar îți prezintă și știri din culise, cu și despre artișii internaționali care au confirmat prezența.

Cum reacționați la chefuri când auziți El meneaito (1989), Lambada (1989), I Got The Power (Snap, 1990), Coco Jambo (Mr. President, 1996), Casablanca (Jessica Jay, 1996), Asereje (Las Ketchup, 2002), Pump Up The Jam (Techotronic, 1989) și multe alte evergreen-uri, care reaprind flash-uri din tinerețe, din perioada în care nopțile erau lungi și paharele pline? Pe puterea nostalgiei s-au bazat și organizatorii Festivalului Diskoteka, eveniment aflat la a doua ediție, și care se va desfășura pe 1, 2 și 3 mai, tot la Timișoara, pe stadionul Dan Păltinișanu.

Și anul acesta, pe afiș regăsim trupe și artiști care ne-au marcat adolescența, precum Snap, DJ Bobo, Technotronic, Londonbeat, No Mercy, Capella, Las Ketchup etc. Lista rămâne deschisă, așa că până la data concertelor e posibil să fim “loviți” de numeroase surprize. Până atunci însă, Click! te ține la curent cu secrete de culise, iar recent organizatorii au dezvăluit cum s-au desfășurat negocierile cu unii dintre artiștii care urcă pe scena Diskoteka din 2020.

Solistul Alphaville i-a recomandat lui DJ Bobo să vină la Diskoteka 2020

Aflat în turneul Kaleidoluna, DJ Bobo, artistul care a vândut 14 milioane de înregistrări în întreaga lume și a lansat 11 albume de studio, a făcut o excepție să-și aducă show-ul complet din turneul său în cadrul unui festival. Perfecționist din fire, artistul elvețian s-a hotărât să vină în Timișoara doar după ce Marian Gold, solistul Alphaville, i-a povestit despre experiența lui incredibilă de la prima ediție Diskoteka Festival.

kaleidoluna.jpg

dj bobo
DJ Bobo și turneul Kaleidoluna

"Indiferent de condițiile dure pe care unii artiști le-au avut în prima ediție, noi am asigurat tot ce am promis. În plus, show-ul de lumini și sunet a fost livrat la cele mai înalte standarde, ceea ce a fost apreciat și de artiștii care au pășit pe scenă. Recunoaștem, nu ne-am dat seama că vor comunica între ei și am aflat, cu surprindere, că Diskoteka Festival s-a transformat într-un «must-have» printre artiștii care au marcat atâtea generații. DJ Bobo a fost convins să aducă la Diskoteka show-ul complet din turneul Kaleidoluna chiar de Marian Gold, care i-a spus că ceea ce se întâmplă la Timișoara depăsește cu mult orice așteptare, de la public, atmosferă, condiții și tehnică”, povestesc organizatorii Diskoteka.

Diskoteka 2020. «S-au semnat contracte în română și engleză»

Un alt secret din cadrul negocierilor, dar și o noutate, este semnarea în limba română, dar și engleză a contractelor dintre artiști și organizatori. Această măsură vine ca o asigurare în plus a respectării standardelor pe care le are Diskoteka Festival. Onorariul pentru show-urile artiștilor Diskoteka au fost achitate integral, în avans, pentru toate numele care apar pe afiș.

Abonamentele au parte de asigurare

Ediția a doua aduce si o platformă de bilete proprii, dar și o promoție EarlyBird disponibilă până la sfârșitul lunii decembrie. Prețul abonamentelor pentru cele trei zile de festival începe, în perioada promoțională, de la 230 de lei. În plus, fiecare abonament este asigurat, iar banii pot fi returnați integral în cazul unui eveniment neprevăzut care împiedică prezența la festival. Totul despre abonamente și bilete, aici.

Citește și:

Sandra vrea 100 de borcane de zacuscă din România. Cum arată acum solista anilor ’80

Concerte 2019. Ce mâncare specială au cerut Nana și No Mercy la DISKOteka Festival din Timişoara!

 

 

Loading...

Citește și

  • admiral CC

    Admiral C4C, artistul international stabilit în România, este inițiatorul unui proiect muzical ambițios, primul imn al unui festival românesc, împreună cu mari legende ale muzicii anilor ‘80 și ‘90, precum Dr. Alban, Nana, Mr. President și No Mercy.

  • haddaway

    Vă vine să credeți ori nu, în timp ce starurile autohtone umplu Mamaia până la refuz, vedetele internaţionale descind pentru super distracţie, în Vama Veche Haddaway, veteranul clasamentelor muzicale euro dance, vedeta generației anilor ’90, a fost la o petrecere în…Vama Veche. El a transmis, prin intermediul Click!, şi un mesaj despre concertul la care îl vom vedea live, Diskoteka Festival, care va avea loc în Timişoara, în perioada 31 mai-2 iunie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1