Cum şi-a găsit soţia lui Horia Brenciu căţeluşul pierdut. Există oameni cu inima mare

Alice Dumitrescu (50 de ani), soţia solistului Horia Brenciu (45 de ani), este fericită că l-a găsit pe Tudor, căţelul ei, o mogâldeaţă care nu cântăreşte decât 3 kilograme.

 Zilele trecute, ea a postat pe contul de Facebook un mesaj în care îşi exprima îngrijorarea: ”L-am pierdut pe Tudor.. zona Baneasa. L-am pierdut azi. Şi e pui”. Iată că apelul ei disperat nu a rămas fără ecou şi, după câteva ore, Alice era din nou cu pufoşenia în braţe. Femeia care l-a găsit pe Tudor a povestit pe conturile sociale: ”V-am găsit căţelul şi l-am luat acasă căci săracul era bulversat. Eram cu fetiţa de mână şi n-am putut să-l las în stradă mai ales că erau şi maşini. Şi am anunţat în Dobrogeanu că a fost găsit un căţel”. Alice l-a primit în dar chiar de la Horia Brenciu, luna trecută, în pauza unui concert susţinut de artist: ”Să îţi ţină de urât, cât sunt plecat la spectacole”, i-a spus Horia. 

Loading...
 
 

Citește și

  • horia brenciu

    Horia Brenciu are o familie după chipul și asemănarea lui, veselă și plină de energie. Chiar dacă s-au căsătorit în urmă cu doar trei ani, cu o colegă de breaslă, artistul și producătorul tv Alice Dumitrescu au o relație din 1995. Au fost la început prieteni, apoi s-au îndrăgostit, au devenit părinți și, în cele din urmă, au trecut pe la Starea Civilă.

  • Eveniment fastuos astăzi în familia lui Horia Brenciu! După opt ani de relaţie, artistul a hotărât să-şi unească destinul cu cel al producătorului tv, Alice Dumitrescu. Toată lumea ştie deja multe despre povestea lor de iubire. Puţini sunt, însă, cei care cunosc amănunte despre fetele iubitei lui Brenciu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1