Puțini au văzut asta când fata lui Boureanu a ieșit de la poliție. Ce avea pe mână

ioana boureanu main.jpg

ioana boureanu
Ioana Boureanu a ieșit din secția de poliție de mână cu mama ei, Irina
foto: Blitz

Fiica politicianului Cristian Boureanu a părăsit luni seară, 12 septembrie, secția 2 de Poliție împreună cu mama ei. Irina, prima soție a lui Boureanu, a făcut tot posibilul să-și arate sprijinul față de fata de 15 ani pe care o așteptau afară întrebările incomode ale jurnaliștilor și obiectivele indiscrete ale fotografilor.

Ziua de luni, 12 septembrie, a fost una neagră pentru familia lui Cristian Boureanu. Politicianul a ajuns la poliție împreună cu fiica lui adolescentă, după un conflict violent în plină stradă, într-un parc din nordul Capitalei. Ioana Boureanu și-a acuzat tatăl că a agresat-o și a tras-o de păr. Politicianul s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Ioana a părăsit secția de poliție însoțită de mama ei, Irina, prima soție a lui Cristian Boureanu. Cele două se țineau strâns de mână. Mai mult, când au dat cu ochii de jurnaliști, Irina și-a apucat protector fiica de braț și a condus-o la mașină.

ioana boureanu.jpg

ioana boureanu
Ioana Boureanu a ieșit din secția de poliție de mână cu mama ei, Irina
foto: Blitz

 

Puțini au observat că pe antebrațul drept al Ioanei se desfășura un tatuaj amplu, o pană din care își ia zborul un stol de rândunele, probabil simbolul emancipării adolescentei de sub tutela unui tată excesiv de autoritar.

ioana boureanu tatuaj.jpg

ioana boureanu tatuaj
Ioana are tatuată pe mâna dreaptă o pană din care își ia zborul un stol de rândunele
foto: Blitz

 

Mama Ioanei a povestit într-un interviu exclusiv pentru Click! cum se poartă politicianul cu fiica sa. Citește aici declarațiile incredibile despre bătăi aplicate de față cu colegii și despre urmele pe care i le-a lăsat Boureanu fiicei sale de 15 ani pe corp.

Click! a intrat în posesia unei înregistrări incendiare, care face dovada limbajului de mahala folosit de Boureanu în certurile cu fiica sa. Ascultă aici cum îi recomandă politicianul Ioanei să se înscrie la ”școala de curve”.

Între cei trei lucrurile n-au stat niciodată simplu, aceasta putând fi, de altfel, și o explicație pentru comportamentul de acum al Ioanei. Adolescenta, rămasă în custodia exclusivă a politicianului după divorț, este acuzată de tatăl ei că s-a înconjurat de persoane nepotrivite, că fumează și îi ignoră deciziile. Boureanu nu a ezitat să arate cu degetul spre mama fetei, spunând că Irina joacă un rol important în schimbarea de atitudine a Ioanei.

boureanu1.jpg

cristian boureanu
Cristian Boureanu a dat socoteală la o secție de poliție din București
Foto: Mihai Ionescu

 

"În luna iulie a fugit din nou acasă, incident care a trecut neobservat. Nu poate sta fără telefon. A doua zi când a plecat la mama ei, a primit un telefon cadou și o cartelă în care eu nu sunt trecut. Pentru prima dată, anul acesta i-am spus că nu poate pleca în străinătate cu mama ei. Nu pot fi de acord să lipsească noaptea de acasă, să stea pe net şi să nu aibă note bune la şcoală", a declarat Boureanu luni seară, la ieșirea din secția de poliție.

Loading...

Citește și

 • cristian boureanu

  Pe numele lui Cristian Boureanu s-a deschis un dosar în care este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, asta după ce luni după-amiază, 12 septembrie, a fost protagonistul unei scene de toată jena în București. Fiica sa l-a acuzat că a agresat-o în public, că a lovit-o și a tras-o de păr.

 • cristian boureanu

  Cristian Boureanu ține capul de afiș încă o dată. Acum nu este vorba despre Valentina Pelinel, fosta lui soție, sau despre Laura Dincă, iubita lui de doar 19 ani, ci despre fiica sa, Ioana (15 ani), cu care a intrat în conflict în plină stradă.

 • ioana boureanu fiica cristi boureanu sedinta foto plaja mare

  În urmă cu numai o lună, în familia lui Cristian Boureanu era liniște și pace! Mai mult, politicianul tocmise un fotograf profesionist pentru a le imortaliza pe cele mai importante fete din viața lui la malul mării. Laura, iubita de 18 ani, și Ioana, fiica de 15 ani, s-au întrecut în posturi provocatoare pe banii lui Boureanu.

 • ioana boureanu tigara

  Fostul politician Cristian Boureanu nu-și mai poate ține fiica în frâu, pe Ioana, o adolescentă rebelă, în vârstă de 15 ani, pe care o are în custodie totală, astfel că astăzi, în jurul orelor 13.00, discuțiile dintre ei au degenerate într-un scandal în plină stradă. Oamenii legii au intervenit, la sesizarea jandarmilor, căci fata striga ca din gură de șarpe să fie salvată. Boureanu a fost escortat de patru mașini ale Poliției, la Secția 2, pentru declarații.