Protejata lui Giani Kiriță, de la "Dansez pentru tine", a schimbat foaia. Din ce face bani

dana_gianni_si_coregrafa-11.jpg

Giani Kirita, Dana Matei,ToDay, Dansez pentru tine, schimbare
În 2013, la "Dansez pentru tine"

În urmă cu patru ani, în 2013, Dana Matei a fost una dintre concurentele care a participat la “Dansez pentru tine”, emisiunea celebră de la Pro TV. Acolo a dansat alături de fostul fotbalist Giani Kiriță, însă între timp ea şi-a îmbogăţit talentele şi s-a apucat şi de cântat!

Tânăra Dana Matei (24 de ani), care a particiopat la “Dansez pentru tine”, s-a apucat de cântat după ce şi-a arătat abilităţile în concursurile de dans. Acum face parte din trupa "ToDay" şi bucură cu piesele ei mii de spectatorii, din toate colţurile tării. Dupa ce a participat la emisiunea concurs, Dana şi-a continuat pasiunea şi nu oricum, ci la standarde şi mai înalte. A continuat să-şi urmeze visul şi să danseze, să înveţe stiluri noi, însă nu s-a mulţumit doar cu atât.

received_1901281586554717-1.jpg

Giani Kirita, Dana Matei, ToDay, Dansez pentru tine, schimbare
Dana și soțulei formează trupa "ToDay"

A urmat ore de canto şi a intrat cu dreptul în lumea muzicii, începând apoi să compună alături de soţul şi colegul ei de trupă, Bob. Şi tot împreună s-au gândit, pentru următoarele spectacole, la un concept inedit. Astfel că trupa "ToDay" va avea un nou format de show, pe care îl vor prezenta publicului. Până când vor ajunge pe scene uriașe, cei doi își fac antrenamentul la tot felul de chefuri, evenimente și petreceri câmpenești. “Weekendul trecut am concertat în comuna Saraiu, din judeţul Constanța, şi am fost primiţi foarte frumos de doamna primar Irimia Dorinela. Un loc superb, cu oameni primitori. Avem foarte multe de împărtăşit cu oamenii. Am realizat că dansul mă ajută să comunic la nivel de suflet cu cei din jur, doar că nu toţi folosesc acest limbaj, aşa că mi-am îndreptat atenţia, în paralel, şi asupra muzicii şi mai ales a compoziţiei. Am foarte mari emoţii pentru momentul în care vom lansa o nouă piesă, atunci când prima pagina din cartea <ToDay> va fi citită”, ne-a povestit Dana Matei, care are un look nou şi care nu mai amintește cu nimic de copila cu necazuri, de la “Dansez pentru tine”. Ea a mers atunci în emisiune pentru a încerca să se susțină din dans și pentru a-i arăta mamei că se poate.

22627342_1875406662474661_1406724731_n-12.jpg

Giani Kirita, Dana Matei, ToDay, Dansez pentru tine, schimbare
Pe această scenă au cântat, weekendul trecut, Dana și Bob
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1