Prodanca şi familionul au golit mall-urile din Dubai! - EXCLUSIV

anamaria-prodan1.jpg

anamaria-prodan
Anamaria e foarte fericită în Arabia Saudită
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ
Citeste tot despre: 

Aşa viaţă să tot ai! Anamaria Prodan (41 de ani) trăieşte pe picior mare de când soţul ei, Laurenţiu Reghecampf a ajuns la cârma echipei saudite AL Hilal. Fostul antrenor stelist a debutat cu victorie în campionat, aşa că şi-a trimis tot familionul la shopping în vestitul Dubai. Pe cardul lui, bineînţeles!

Sexy-impresara nu a stat nici o clipă pe gânduri atunci când a decis să-şi urmeze soţul în Arabia Saudită, acolo unde Laurenţiu Reghecampf (38 de ani) a ales s-o antreneze din vara aceasta pe Al-Hilal. Prodanca se simte în ţara şeicilor ca-n sânul lui Avram şi şi-a luat tot familionul cu ea acolo. Fostul antrenor stelist a avut un debut fulminant în campionatul saudit, echipa sa Al Hilal învingând-o cu scorul categoric de 4-1 pe rivala Al Orubah. De fericire, Reghe i-a dat generos cardul său Anamariei, iar impresara a fugit timp de două zile cu tot familionul după ea la shopping în vestitul Dubai.
Prodanca, bona Nuţi, care acum face parte din familie, fiica cea mare a Prodancăi, Rebecca (15 ani), Reghe junior, alias Bebeto (5 ani), şi, Gabriela, soţia lui Mihai Pintilii (fotbalistul român adus de Reghe la Al Hilal), au bătut două zile luxoasele mall-uri din Dubai şi şi-au luat tot ce le-a poftit inimioara. Prodanca s-a ales cu o geantă Chanel de peste 5000 de euro, Rebecca a optat pentru pantofi Valentino de 800 de euro perechea şi o rochiţă Galliano de 1.000 de euro, iar Bebeto a golit magazinele de jucării şi nu s-a lăsat până când nu s-a îmbrăcat în Superman. Când s-au întors acasă, patul era înţesat cu pungi de cadouri care mai de care mai costisitoare.

Fetița cea mică, Sarah, se antrenează la baschet în America

Singura din familie care a lipsit de la vizita de shopping din Dubai a fost Sarah (14 ani), fiica cea mică a impresarei, care se află timp de zece zile în Turcia, în cantonament cu naţionala de baschet de juniori. Sarah vrea să facă baschet de performanţă, aşa că se antrenează cu Iman Shumpart, jucător de culoare din NBA. Ea a stat două săptămâni în Florida, unde a fost admisă la IMG Academy Florida, şi alte două săptămâni la Las Vegas. „Vreau ca Sarah să ajungă să joace în WNBA (varianta feminină a celebrului campionat de baschet american, n.r.). O să facem totul pentru asta. Pe Bebeto îl facem fotbalist!”, a declarat Prodanca, în exclusivitate pentru Click!

familia.jpg

familia
Fetele şi-au făcut de cap în mall
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

bebeto.jpg

bebeto
Reghe junior, alias Bebeto, are multe jucării noi şi un costum de Superman
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

anamaria-prodan.jpg

anamaria-prodan
Prodanca şi-a făcut un cadou scump Chanel
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

reghe-jr.jpg

reghe-jr
Bebeto îndrăgeşte câinii de jucărie
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

daniela_sotia_lui_pintili.jpg

daniela_sotia_lui_pintili
Nevasta lui Pintili a avut grijă de bebe
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

sarah.jpg

sarah cu jucatorul NBA
Sarah ia lecţii de la Iman Shumpart, jucător NBA
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

sarah.jpg

sarah
Sarah ia lecţii de la Iman Shumpart, jucător NBA
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

 

Loading...

Citește și

  • Anamaria e atât vedeta, cât şi cocoşul din familia sa, iar poştaşul a făcut o gafă şi l-a strigat pe soţul ei „Domnul Prodan". Pentru a clarifica lucrurile, vedeta a pus o plăcuţă, la poartă, cu inscripţia „familia Prodan-Reghecampf".

  • Nu sunt bugetari, nu li s-au micşorat salariile, dar tot îşi fac griji pentru ziua de mâine.