Prodanca a fost desemnată «Regina fotbalului românesc»

18_2-col-prodanca.jpg

Anamaria a strălucit la eveniment într-o rochie sexy

Toți cei care fac performanță în diverse domenii de activitate au fost premiați, joi seară, la ”Gala Performanței și Excelenței”. A

Anamaria Prodan (45 de ani), care săptămâna trecută suferise un puseu de tensiune, având nevoie de ajutor medical, a primit ”Premiul de excelență în impresariat și manageriat / Regina fotbalului românesc”: “Sunt fericită. Acest premiu mă obligă să merg mai sus. Să îmi bat recordurile. Și asta am să fac!”, a declarat celebra impresară, pentru Click!

Senzuala vedetă a fost o adevărată apariție și la capitolul “bine îmbrăcate”, făcând furori la Ambasad Or, în rochia mulată pe trupul lucrat la sala de sport și realizată de Andra Țurcanu. Din domeniul sportului a mai fost recompensat cu o diplomă și Ilie Năstase (72 de ani), numit la acest eveniment “Ambasadorul turismului românesc”. Ca antreprenor, femeia de afaceri Simona Muscă, autoarea cărții "Conjugat la feminin" a primit premiul de ,,Excelență pentru originalitate în antreprenoriat feminin”, recunoștere ce i-a fost acordată pentru noul său proiect Vanilla Elephant. 

simona_musca_scriitoare_femeie_de_afaceri.jpg

Simona Muscă a fost premiată la Gala Excelenței
Simona Muscă, premiată pentru proiectul Vanilla Elephant
Simona Muscă este unul dintre cei mai tineri antreprenori din România, cu o carieră spectaculoasă, începută la o vârstă fragedă, în domeniul show-biz-ului. Femeie de afaceri, regizor, actriță și scriitor, Simona Muscă a reușit de-a lungul timpului să seducă domeniile care i-au fost dragi și să se facă remarcată în fiecare proiect pe care l-a semnat.
Loading...

Citește și

  • Anamaria Prodan a trecut recent printr-un episod neplăcut, după ce i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijire medicală. Deși nu a comentat în mod direct incidentul, Anamaria le-a dat fanilor săi de înțeles că starea ei de sănătate este una bună în prezent, deși în urmă cu numai trei zile medicii au dezvăluit că prezentatoarea TV avea tensiunea foarte mare și abia putea vorbi.

  • Anamaria Prodan alături de fiica sa Rebecca

    Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează un cuplu solid şi au o relaţie specială cu copiii lor. Rebecca, fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan a ajuns la vârsta majoratului şi este pasionată de modeling, defilând deja pentru brand-uri celebre. Dacă un alt părinte ar fi revoltat la gândul că fiica sa va poza nud, iată că Anamaria Prodan nu are nimic împotrivă, ci consideră că alegerea de a poza astfel revine fiicei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1