Prinsă cu mâţa-n sac, Maria Constantin susţine că totul este o înscenare!

maria_constantin1.jpg

maria constantin
Maria Constantin este studentă la Conservator
Foto: Facebook

Maria Constantin este atacată din toate părţile. Cântăreaţa de muzică populară se află în scandal cu proprietara garsonierei în care a locuit după ce s-a mutat din casa lui Marcel Toader. Femeia o acuză că are imagini cu ea când intră în casă fără aprobare şi deşi se vede clar acest lucru pe înregistarea video, solista susţine că nu a călcat pe acolo.

Maria Constantin a supărat-o rău pe proprietara garsonierei în care a locuit timp de două luni după cearta cu Marcel Toader. Femeia a depus pe numele ei o plângere la poliţie pentru intrare prin efracţie în care susţine că  solista ar fi plecat cu bunuri care nu îi aparţin. O parte dintre ele au fost returnate, dar telefonul nu i-a fost adus nici până acum. 

telefon maria constantinZoom
Maria este acuzată că ar fi plecat cu un telefon din garsoniera în care a locuit
foto: captură video

"A intrat în casă, deşi am notificat-o să nu o facă. Nu ştia că există camere de supraveghere. Camerele sunt la intrarea în bloc şi pe scară, îndreptate către lift. Sub pretextul că vrea să-mi lase cheile, ea a venit la bloc. După ce s-a asigurat că nu răspunde nimeni la interfon şi nu suntem acasă, a intrat în garsonieră. Ulterior mi-a adus cheile la birou. Eu i-am spus că mama nu este acasă şi nu are dreptul să intre în casa mea. Geaca şi poşeta a recunoscut că le-a luat şi mi le-a returnat. Aş vrea să-mi aducă telefonul şi să facă dovada că a plătit chiria. Ea crede că este o înscenare, că eu sunt prietenă cu Marcel Toader, dar imaginile surprinse arată clar că a fost acolo", a spus proprietara la Antena 1.    

Maria Constantin şi Marcel Toader se află în plin scandal de divorţ. Cei doi urmează să aibă prima înfăţişare la tribunal în acest proces, la 21 noiembrie, când se vor discuta cauzele care au dus la aceasta despărţire. Omul de afaceri o acuză de infidelitate, iar ea de agresiune fizică şi verbală.  

loading...

Citește și

  • maria constantin furt scandal

    Fosta soţie a lui Marcel Toader nu are probleme doar în amor, ci ar putea da explicaţii curând şi la poliţie. Pe numele ei a fost depusă o plângere pentru intrare prin efracţie în garsoniera în care cântăreaţa de muzică populară a locuit timp de două luni imediat după ce a plecat din casa soţului. Aici, blonda ar fi lăsat o mizerie de nedescris, dar ar fi plecat şi cu bunuri care nu îi aparţin.

  • maria constantin marcel toader

    În așteptarea termenului de divorț, din 21 noiembrie, Maria Constantin și Marcel Toader continuă telenovela televizată. Mai nou, solista a fost acuzată de furt și de distrugere de proprietara garsonierei în care a stat după ce a părăsit domiciliul conjugal. Culmea, aceasta este cea mai bună prietenă a lui Marcel Toader.

  • maria constantin marcel toader

    Maria Constantin (30 de ani) şi Marcel Toader (54 de ani) continuă să-şi trimită săgeţi otrăvite. Cântăreaţa a ales o cale mai discretă şi o face printr-o piesă mai veche prin care parcă vrea să-i dea peste nas fostului soţ, ce o denigrează aproape seară de seară la televizor. Interpreta de muzică populară a lăsat fanilor săi spre audiţie o melodie prin care arată că tot scandalul din ultimele luni şi acuzaţiile de infidelitate o afectează profund.

  • În scandalul în care a fost acuzată de plagiat de către Irina Antoci, o colegă de breaslă de peste Prut, Maria Constantin se apără! Olteanca scoate din sertar actele prin care atestă că este proprietara piesei cu bucluc, intitulată ”Scrisoare de dragoste”. Mai mult, aceasta şi-a angajat un avocat să o apere şi e gata să o dea în judecată pe duşmanca ei.