Prin ce greutăți trec Ruby și iubitul ei la Asia Express

asiaexpress2_2.jpg

Ruby și iubitul ei se află în Sri Lanka unde filmează emisiunea Asia Express

Ruby face parte din competiția Asia Express și a mărturisit că show-ul a solicitat-o foarte mult, iar acest lucru l-a resimțit puternic în cele câteva săptămâni pe care le-au petrecut acolo.

Deși a plecat cu mult entuziasm în suflet, ea și-a dat seama că Asia Express este o adevărată provocare.

“La televizor părea mult mai distractiv, dar chiar este foarte greu. Uneori simt că nu mai pot, că fizicul meu nu rezistă, dar trag de mine până simt că mor!”, a declarat ea.

Pentru Adrian, iubitul ei, „Asia Express” este mai mult decât şi-a imaginat. „E cea mai tare experienţă. Am mers o oră şi jumãtate pe jos şi când am crezut că am găsit o maşină, ne-a dus de unde plecasem. Eu credeam că e greu, dar nu că e atât de greu. Mă aşteptam să ne lovim de nişte lucruri, dar e super dificil, sunt momente în care e vorba pur şi simplu de noroc şi te enervezi că nu le poţi controla. Acum îmi dau seamă că la TV  se vede doar o parte din alergătura asta, pentru că nu ai cum să dai tot, dar se întâmplă tot felul de chestii care pur şi simplu te ameţesc, oricât ai fi de pregătit. Mi-e greu şi pe drum pentru că ghiozdanul meu e cât două ghiozdane, trebuie să car şi o parte din ce are ea. Dar e cea mai tare experienţă pe care am trăit-o vreodată”, a povestit el.

Zoom
Ruby și-a luat iubitul în competiția Asia Express

Filmările pentru cel de-al doilea sezon „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka şi India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro şi pentru a trăi experienţa vieţii lor. Fiecare pereche are la dispoziţie un Euro pe zi şi trebui să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Au iubite celebre şi iată că le prinde bine. Devenit cunoscut odată cu apariţia sa nonconformistă în videoclipul piesei “Stinge lumina”, melodie cu care Ruby a făcut senzaţie în anul 2012, Adrian Robert îşi continuă drumul spre celebritate, participând la noi show-uri de televiziune. Iar Ionuţ Ghenu, impresarul Lorei, a început şi el să iasă în faţă, odată cu participarea la “Asia Express”.

  • Ana Claudia Grigore, alias Ruby (28 de ani), după numele de scenă, și-a surprins ieri fanii cu o imagine “fierbinte”, postată pe pagina sa de Instagram.