Primul interviu al soţului Danei Săvuică după divorţ. Ce regretă

dana_savuica_razvan_stanciu.jpg

dana savuica razvan stanciu declaratii divort
Răzvan Stanciu şi Dana Săvuică, pe vremea când erau fericiţi împreună
foto: Click!

Zvonurile privind divorţul Danei Săvuică au devenit o certitudine. Fostul fotomodel a confirmat pentru Click! că s-a separat oficial în decembrie de Răzvan Stanciu după 22 de ani de mariaj. Soţul vedetei ne-a acordat şi el, în exclusivitate, un interviu în care a vorbit despre ce simte acum când s-a încheiat un capitol important din viaţa lui, dar şi despre ce aşteptări are de când a devenit din nou burlac.

Dana Săvuică (46 de ani) şi Răzvan Stanciu (48 de ani) au surprins pe toată lumea când au decis să meargă pe drumuri separate. Au dat cu piciorul unei relaţii longevive de 26 de ani, însă au rămas în relaţii cordiale, doar au împreună o fiică de 22 de ani, Julie. S-au prezentat de comun acord la notar luna trecută, iar Sărbătorile au avut alt gust. A fost primul an după o lungă perioadă în care cei doi nu şi-au mai desfăcut cadoruile împreună la brad. Soţul vedetei a acceptat să vorbească pentru Click! despre divorţul de Dana Săvuică.

 • Cum vă simţiţi acum? Dana ne-a confirmat că sunteţi un bărbat liber!

Sunt prea liber! Chiar m-am întrebat ce să fac cu atâta libertate?! Viaţa te pune în faţa unor situaţii incredibile uneori. Ce pot să spun... nu-mi caut pe nimeni. Regret că s-a ajuns aici. 

 • A cui a fost decizia de a divorţa?

Am făcut împreună pasul acesta, dar decizia de separare pot să spun că 70 la sută i-a aparţinut Danei. Ea şi-a dorit să redevină o femeie liberă.

 • În ce relaţii aţi rămas cu Dana Săvuică?

Suntem în relaţii ok. Suntem doi oameni maturi şi civilizaţi. I-am trimis mesaj sâmbăta trecută (23 ianuarie) de ziua ei ca să-i urez "La mulţi ani". Mi-a răspuns şi ea printr-un sms de mulţumire. Ne leagă totuşi o poveste de 26 de ani. Au fost 22 de ani de căsnicie şi 4 de prietenie. În fiecare an eu îi organizam petrecerile. Anul acesta... a fost altfel. Şi sărbătorile le-am făcut separat.

cine este sotul danei savuica casnicieZoom
Despre soţul Danei Săvuică nu se ştiu atât de multe lucruri ca despre celebra sa consoartă
FOTO: Arhiva personală
 
 • Puteţi să mai speraţi într-o împăcare? 

Eu sunt un tip care iartă. Dana poate să-şi găsească şi pe altcineva. Eu şi după un an o primesc înapoi! Ce, eu am fost vreun sfânt? Pe mine nu m-a constrâns căsnicia cu nimic. Dana ştia caracterul meu rebel. Nu a dus-o nimeni cu forţa la altar. Acum, lăsând gluma la o parte, nu cred că ne vom mai împăca, dar ştiţi cum este "niciodată să nu spui niciodată!". Aşa cum nimeni nu credea că vom ajunge la divorţ, aşa nu poţi fi sigur de nimic în viaţa asta. 

 • Cum a decurs totul în ziua divorţului?

Ne-am prezentat la notar, iar în zece minute au semnat toate actele. Am vândut şi casa şi tot. Nu este nimic tragic. Viaţa merge mai departe. Fiecare suferă în felul lui. Eu mi-am lăsat părul lung de supărare! (zâmbeşte) Nu poţi să ştergi aşa totul cu buretele. Numai în câte destinaţii din lumea asta am fost împreună. Este inevitabil ca amintirile să nu te copleşească. Acum am alte probleme. Mă ocup de investiţii, am planuri financiare.   

 • V-aţi mutat din căminul conjugal. Sunteţi fiecare acum în alt colţ al oraşului?

Nu... Eu locuiesc în centru, în Piaţa Victoriei, iar Dana şi fiica mea stau într-un apartament în Pipera. Era să dăm nas în nas la Therme zilele trecute. Eu am anulat ieşirea pe ultima sută de metri.

Viaţa lui Răzvan Stanciu, fostul soţul Danei Săvuică, este strâns legată de trei oraşe. Afaceristul s-a născut în Bucureşti, s-a  mutat la Mangalia până la vârsta adolescenţei, iar mai apoi a făcut afaceri până în anul 2000 la Ploieşti. În prezent, Răzvan Stanciu este consilier de business pe parte comercială la diverse societăţi cu care colaborează, fiind aşa cum îi place chiar lui să se descrie un "om de vânzări". Inginer de profesie, fostul soţ Danei Săvuică este şi un om al mării, tatăl afaceristului fiind ofiţer de marină. 

   

loading...

Citește și

 • dana savuica

  Căsnicia de 22 de ani a Danei Săvuică cu Răzvan Stanciu a ajuns la final. Dacă până acum apăruseră în presă zvonuri conform cărora cei doi urmează să divorţeze, Dana a recunoscut într-un final că a divorţat de tatăl fiicei sale, la notar, încă din luna decembrie a anului trecut.

 • sotul danei savuica

  Dana Săvuică (45 de ani) este prima femeie din România care a pozat nud în Playboy şi unul dintre cele mai de succes manechine ale generaţiei sale, dar despre Răzvan Stanciu (48 de ani), bărbatul de care se vehiculează că vedeta ar vrea să se separe după 25 de ani de mariaj, se cunosc prea puţine lucruri. Click! a aflat cine este soţul Danei Săvuică şi cu ce se ocupă.

 • După lungi speculaţii că ea şi soţul ei Răzvan Stanciu au luat-o pe drumuri separate, Dana Săvuică a recunoscut pentru Click! că a divorţat în decembrie, la notar. Cei doi au decis să pună punct unei relaţii de 25 de ani, prima şi singura pe care a avut-o Dana, aşa cum mărturisea ea în urmă cu câţiva ani.

 • dana savuica dupa divort amic

  Capăt de drum în căsnicia Danei Săvuică cu soţul ei Răzvan Stanciu! Fostul model se desparte de bărbatul cu care a fost căsătorită 22 de ani şi a depus se pare actele pentru a pune punct mariajului. La câteva zile după ce a luat această decizie, fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondă la o terasă unde s-a întâlnit cu un prieten şi a fumat cu nesaţ.