Primul câştigător de la «Românii au talent» a făcut un anunţ important

adrian_tutu_album.jpg

adrian tutu
Adrian Ţuţu lansează primul album muzical după un efort de patru ani
Foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Se apropie cu paşi repezi un nou sezon “Românii au talent”, aşa că am aflat ce mai face Adrian Ţuţu (22 de ani), primul câştigător al show-ului de la Pro TV.

Avem veşti bune pentru fanii lui Adrian Ţuţu. Artistul a anunţat lansarea primului său album solo. Mesajul a fost făcut public chiar la 1 ianuarie pe contul oficial de Facebook: „An nou! Album nou! SIATAT”.

În această perioadă, tânărul se află în studioul de înregistrări de la Focşani, acolo unde pregăteşte ultimele detalii. Albumul se numeşte „Şi atât” şi se anunţă a fi unul ambiţios, la care a lucrat singur, atât la creaţie, cât şi la producţie.

copertaZoom
Coperta albumului "Şi atât" al lui Adrian Ţuţu
Foto: arhiva personală

“Dacă tot e an nou am zis să fiu şi eu nou anul ăsta şi să arăt pentru ce m-am pregătit în ultimii 4 ani! În ultima perioadă am tot scos piese doar să mă menţin. Abia aştept să împărtăşesc cu voi piesele de pe albumul meu”, a povestit Adrian Ţuţu.
Până când va lansa oficial albumul, solistul le prezintă fanilor pe reţelele de socializare un intro al acestui proiect.

Printre piesele lansate de solist anul trecut se numără “Mai tare”, “Lasă”, „Poate”, „30 octombrie” (piesă dedicată victimelor din clubul Colectiv) şi prima lui piesă în limba spaniolă, “Mi Hermosa”, alături de Dean.

loading...

Citește și