Primele imagini din luna de miere a lui Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

draghia_nunta_2.jpg

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit!
Citeste tot despre: 

După agitația de la nuntă, a plecat să se relaxeze într-o lună de miere de vis. Câştigătorul de la „Exatlon” a făcut „valuri” la ceremonia din weekend-ul trecut, când a apărut cu ochii roșii și cu vânătăi pe față. Vladimir Drăghia e acum departe de toate aceste evenimente, într-o vacanță exotică alături de proaspăta soție și fiica lor, Zora.

După ce la sfârşitul lunii mai a câştigat primul sezon din „Exatlon” şi premiul de 100.000 de mii de euro pe care l-a donat, faimosul Vladimir Drăghia (32 de ani) de la Exatlon s-a însurat pe 21 iulie cu iubita lui, Alice Cavaleru (27 de ani), care i-a dăruit o fetiță, pe Zora. Cei doi au anunţat că vor o nuntă atipică şi aşa au şi avut. Pe malul mării, cu prieteni şi familie.

Atipică a fost și dacă judecăm după „look-ul” mirelui, cu ochii roșii și câteva vânătăi pe față, pe care nici machiajul nu le-a acoperit complet. Vedeta a explicat că totul a fost din cauza unei operații pe care a făcut-o la ochi și în urma căreia nu s-a recuperat atât de rapid cum ar fi sperat.

„Mi-am făcut o intervenţie chirurgicală la ambii ochi, în urmă cu 10 zile, şi chiar dacă medicul m-a asigurat că se va vindeca în 3 - 5 zile, organismul meu, probabil şi pe fondul oboselii, lucrează mai greu. Nu am dorit să declar nimic înainte, pentru că nu mi s-a părut că are vreo relevanţă pentru cineva această situaţie, dar nici nu pot încuraja speculaţiile apărute după nunta noastră. Există un singur adevăr: faptul că peste ani vom râde cu lacrimi uitându-ne pe pozele de la nuntă şi povestindu-i Zorei despre asta”, ne-a declarat Drăghia.

Acum, alături de soția Alice și de fiica Zora este deja în luna de miere. Bucuria pe care o trăiesc în Maroc se vede și din pozele pe care le-a postat pe rețele de socializare. Într-una din fotografii, cei doi soți sunt la plajă, iar Vladimir și-a acoperit cu o ereche de ochelari de soare vântătăile despre care s-a vorbit atât de mult. Drăghia le-a arătat fanilor și o fotografie cu fiica sa Zora, plimbată în cărucior pe malul mării de către frumoasa mămică. 

Loading...

Citește și

  • vladimir draghia exatlon fetita zora

    Fetiţa lui Vladimir Drăghia deschide luna petrecerilor în familia câştigătorului "Exatlon" cu aniversarea primului ei anişor. Atât fostul concurent de la Kanal d, cât şi iubita lui, Alice Cavaleru, sunt în fierbere pentru a-i face Zorei ziua de neuitat. Aşa cum este obiceiul, la un an, fetiţelor li se rupe turta, deci părinţii sunt pregătiţi de sărbătoare. În mai puţin de două săptămâni şi cuplu va marca o zi importantă, căci Vladimir şi Alice îşi vor uni destinele pe plaja unor prieteni.

  • vladimir draghia vanat la nunta

    Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit sâmbătă, 21 iulie, pe o plajă din Mamaia, în prezența persoanelor apropiate. Nu a lipsit fiica lor de un an, Zora, de care câștigătorul Exatlon este de nedespărțit de când s-a întors din Republica Dominicană, dar nici foști concurenți ai emisiunii. Un moment care a ridicat semne de întrebare a fost de ce Vladimir a apărut cu ochii învinețiți la propria nuntă.

  • nunta vladimir draghia alice cavaleru concurenti exatlon

    Sâmbătă, 21 iulie, a fost zi mare pentru cel care nu demult era numit "eternul burlac", Vladimir Drăghia. Câștigătorul Exatlon și-a unit destinul de cel al mamei fetiței sale, Alice Cavaleru, într-o ceremonie relaxată, pe malul mării, în prezența celor mai importante persoane din viața lor.

  • Ce n-a văzut Parisul au văzut cele câteva zeci de persoane care au participat sâmbătă, 21 iulie, la nunta lui Vladimir Drăghia cu Alice Cavaleru. Mireasa arăta superb, dar mirele părea adus direct din ring, după un meci de box. Bătaie, accident sau operaţie estetică? Au fost întrebările de pe buzele tuturor. Abia ieri, Drăghia a făcut lumină şi a precizat că era vânăt din cauza unei operaţii.